Специалистът сподели, че българският тим бележи прогрес в последните мачове и определи Ивелин Попов като най-опасния играч в селекцията на Ивайло Петев.

България приема Норвегия утре, 3 септември, на Националния стадион "Васил Левски", като двубоят е директен сблъсък за третото място в класирането на Група Н.

"Няма как да сме фаворит в този мач, защото България е домакин и играе пред собствената си публика. Освен това, България показва израстване в последните мачове, направи равенство 2:2 с Италия, като в този мач контролираше събитията в голям период. Контролираха нещата и срещу Малта, където постигнаха победа. Българите имат също така много опит, няма как да сме фаворити", коментира Хьогмо пред Канал 3, цитиран от Фокус.

Наставникът на Норвегия посочи Ивелин Попов като най-опасния играч на българския тим.

"Най-важният играч за България е Попов. Той играеше по крилото при предишния треньор, сега играе зад нападателя, където има усета да намира празните пространства", каза Хьогмо.

"Хубаво е да сме в София и България. Всички знаем за силното Ви поколение, което игра на Световното първенство в САЩ. Радваме се, че сме тук", завърши треньорът на гостите.