В първите няколко минути играта беше равностойна, като имаше интересни ситуации и в двете наказателни полета, но след първия четвърт час "сините" наложиха превъзходство. Двете попадения на "Левски" преди почивката до голяма степен предопределиха крайния победител в двубоя.

В 16-ата минута Йордан Милиев изведе Мигел Бедоя зад защитата на "белите", но Марио Кирев излезе и изби. Топката стигна до Роман Прохазка, който с точен прехвърлящ удар направи резултата 1:0. В 42-ата минута Аймен Белаид намери Веселин Минев на левия фланг, той пусна към Мигел Бедоя, който от своя страна намери непокрития Джереми де Ноойер в наказателното поле и той с точен удар отбеляза второто попадение.

В добавеното време на първата част "Славия" можеше да върне едно попадение, Дуде Ндонгала остана сам на границата на наказателното поле стреля неточно.

След почивката превъзходството на домакините продължи и в 60-ата минута Живко Миланов проби отдясно, подаде на първата греда за Умар Диаби, който протегна крак и засече, но прати кълбото покрай вратата.

Само минута по-късно Георги Костадинов центрира отдясно за непокрития Мигел Бедоя, но той шутира високо над вратата от наказателното поле. В 80-ата минута резервата Владимир Гаджев стреля от дистанция, но Марио Кирев внимаваше и парира удара му, което беше и по-интересното нещо в мача.

Следете срещите от "А" група и Купата на България на живо в нашият Livescore.

Вижте класирането и програмата в "А" група