Битката бе за едно от двете последни големи боксови събития за годината, след като седмица по-късно е мачът Деонте Уайлдър - Луис Ортис, като това са четиримата най-високо котирани боксьори в тежка категория в момента.

Showtime е платил за правата на Джошуа - Пулев 1,6 милиона долара, по неофициални информации. Нищо чудно сумата пакетно да е преминала 4 милиона долара, защото включи и победа в наддаването за Уайлдър - Ортис, пак на този канал.

Сега предстои преразпределение на правата за Европа и САЩ, като се очаква и родните телевизии да имат огромен интерес към събитието, което е №1 за българския спорт за 2017 г.

Същевременно информации в Англия говорят за около 250 билета, които още могат да се купят легално и на номинална цена в сайтовете за онлайн продажба.

Цените на черно достигнаха двойна стойност, но за около 100 лири феновете могат да купят пропуск на добри места. Проблемът е, че при такъв тип сделка не е ясно доколко е легален и валиден билетът.

Над 70 000 ще изпълнят стадион "Принсипалити" в Кардиф за големия мач, като това ще е рекорд за боксов двубой под покрив.