Стефан Цветков в две комисии на ITF

7 декември 2017 | Източник: Novsport
Катерина Генова пък ще помага за управлението на плажния тенис
Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда на Международната тенис федерация Стефан Цветков е избран за член на две комисии към Международната тенис федерация (ITF) за периода 2018–2019 г.   Става въпрос за съпредседателско място на Турнирния съвет (Tournament Council) и за член на Работната група за нови възможности (New Properties Taskforce).    Турнирният съвет си поставя за цел да работи заедно със Световната мъжка тенис асоциация – ATP, Световната женска тенис асоциация - WTA и Гранд Шлем нациите.   Работната група за нови възможности на ITF пък ще изследва и разработва нови събития и формати, които да се включат в световния тенис календар.   Следващите няколко години ще са особено важни за Международната тенис федерация, за да се постигнат заложените стратегически цели на световната централа, познати като “ITF 2024“. Комисиите ще имат основна ключова роля за стратегическата работа по приоритетите.   В същото време генералният секретар на Българската федерация по тенис Катерина Генова бе избрана за член на Комисията по плажен тенис към Международната тенис федерация за периода 2018–2019 г.   Комисията отговаря за администрирането на спорта на международно ниво чрез организирането на световния календар и инициативи за повишаване на участието в него.  
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?