Моци: Важното за нас е, че излизаме от групата

7 декември 2017 | Източник: Novsport
„Можеше и да спечелим“, каза румънският защитник на “орлите“
„Дойдохме тук за точка, с която да излезем от групата и я взехме.” Това заяви Козмин Моци, след като Лудогорец стигна до равенство 1:1 при визитата си на Хофенхайм и така се класира за директните елиминации на турнира Лига Европа. „Ние излязохме за точката, която бе най-важна за нас. Ако някой знаеше преди 3-4 дни с кой отбор ще играе Хофенхайм тази вечер… имаше напрежение, защото някои казваха, че Хофенхайм няма да играе с първия отбор, а други, че Брага няма да излезе с титулярите в Турция”, обясни румънският централен бранител на „орлите”. „Можеше и да спечелим.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?