"Мисля, че отборът на "Теодо" бе наясно, че много трудно може да играе лична защита срещу нас, защото техният много добър играч, който е много опитен, е на 38 години и няма възможността да играе агресивно в защита. Затова те в дълги периоди играеха зона, а това предопредели нашето нападение. Независимо от това, бих искал да играем по-бързо нападение", сподели още специалистът.

"Имахме висока успеваемост при стрелбата от тройката. Като цяло имахме пълен контрол върху мача. Имаше възможност да бъде по-голяма разликата. Но грешките се случват. Много силен Джумейн Джоунс, особено в борбата. Чалмърс започна добре мача, но при него успеваемостта по принцип е по-голяма. Като цяло всички останали имаха добър процент при стрелбата", коментира Папазов.

"Христо Захариев игра с разтежение и затова го използвах по-малко. Доволен съм, че Венци Петков се включи. През миналата седмица беше 4 дни в болница и беше добре за неговото самочувствие да играе днес. Предстои ни много важен мач във Варна. Ако разликата беше станала по-голяма, щеше да е по-спокойно. Ние нямаме лесен мач, защото сме в серия, която е важна за нас. Но ние сме приели да участваме в Балканската лига и да имаме много мачове, което помага за израстването на играчите. Радващото е спечелихме четири поредни двубоя, които са важни", каза още Тити, цитиран от БГНЕС.

Папазов завърши с думите: "Да, днес специално защитата беше минус. Имаше и добри моменти. Има върху какво да се работи. В моментите, когато ставаше напечено се мобилизирахме. Времето работи за нас. Щастлив съм, че от четирите мача след двете загуби, ние успяхме да спечелим и четирите."

”Левски” с първи успех у дома в Балканската лига