Джаред Дъдли вкара рекордните си за сезона 21 точки, а Джей Джей Редик добави 19, а Крис Пол се отличи с 16 точки и 17 борби за втория пореден успех на тима в лигата.

"Клипърс" е лидер в Тихоокеанската дивизия, след като допусна само две поражения в последните си девет срещи.

"Чикаго" имаше тежък ден в отсъствието на контузената си звезда Дерик Роуз, който скъса сухожилие на дясното коляно в петък. Луол Денг беше най-резултатен за гостите с 22 точки, но "Чикаго" допусна трета поредна загуба.

Роуз, най-полезен играч в лигата през 2011 година, ще се оперира по-късно днес, след което ще има яснота колко точно време ще отсъства от игра.

"Лос Анджелис Лейкърс" записа трето последователна победа след 100:86 над гостуващия "Сакраменто".

Резервата Ксавиер Хенри вкара 21 точки, а Пау Гасол се отличи с 20 точки и 10 борби за успеха. Грейвис Васкес беше най-резултатен за гостите с 20 точки, а ДаМаркъс Къзинс завърши със 17 точки, 8 борби и 7 асистенции.

"Сакраменто" е последен в Тихоокеанската дивизия само с 4 успеха в 13 срещи.

"Оклахома" се наложи над гостуващия "Юта" с 95:73 и продължи най-силния старт в историята си в лигата.

Кевин Дюрант завърши с 19 точки, а Серж Ибака допринесе със 17 точки и 11 борби за деветия успех в 12 срещи от началото на сезона. Това беше и шеста победа на тима в шест домакинства в кампанията.

Енис Кантър и Руди Гобърт вкараха по 10 точки за "Юта", който допусна шеста поредна загуба и има само една победа в 15 мача.

Резервата Родни Стъки отбеляза 27 точки при успеха на "Детройт" над "Бруклин" със 109:97 като гост.

Джо Джонсън беше най-резултатен в мача с 33 точки, но това не помогна на домакините да избегнат десето поражение в 13 срещи за сезона.

"Финикс" победи домакина "Орландо" със 104:96. Горан Драгич вкара 23 точки, а Джералд Грийн добави 20 за втория пореден успех на тима. Никола Вучевич беше най-добър за домакините с 20 точки, предаде БТА.