Шампионът на UFC Хабиб Нурмагомедов заяви, че е готов на всичко, за да разреши спора си с Конър Макгрегър, ако ще това да се случи извън октагона.

Руският боец стигна по-далеч, заявявайки, че е готов и да лежи в затвора, ако се наложи да се стига до физическа саморазправа.

През миналия октомври двамата атлети се биха и руснакът победи, но боят им продължи и след това, тъй като ирландецът го обиди с подхвърляния на религиозна и етническа тематика.

"Боят през октомври не ми стига. Да набиеш някого не е достатъчно. Трябваше целият му отбор да бъде набит. Това смятах и преди боя, това казах и на отбора си: "Тази вечер излизаме за война, а не за битка", призна Хабиб.

"Това няма никога да приключи. Дори и да се наложи да се срещнем някъде другаде, ще се бием на сто процента. Няма значение дали някой ще влезе в затвора или нещо такова. Не съм уплашен. Те ще отидат в болницата, а ние в затвора. Това е", отсече шампионът.

Нурмагомедов обаче не е готов да даде нов мач на ирландеца, който скоро ще се завърне в октагона.

"Този тип ще трябва да се завърне и да направи 9 или 10 поредни победи и след това ще се бием. Трябва да покаже, че е някой.

Искам да се бия с истински мъже - Дъстин Поаире, Тони Фъргюсън.. може би и един от най-великите атлети Джордж Сейнт Пиер, ако иска да се бие. Искам да изляза срещу тези хора, не срещу някой, който никога не печели", добави Хабиб.

Той ще се бие с Поаире на UFC 242 през следващия уикенд и това ще е първият му мач след този с Макгрегър, който доведе и до наказание.