Кубрат Пулев и екипът му са предложили мачът с Джошуа да се състои през лятото, дори и това да означава пред празни трибуни.

Това призна Кобрата пред БНТ, като добави, че все още няма сигурна дата за мача. 25 юли се обсъжда, но все още няма окончателно решение.

По план мачът трябваше да е на 20 юни в Лондон, но подоно на всяко спортно събитие, и този сблъсък бе отменен.

"Спортът винаги е бил част от живота на хората и присъства във всички хубави моменти. Тренирам аварийно, малко по-асоциално се държа. Тренирам по друг начин, защото мачът го отмениха и новата дата 25 юли не е сигурна. Отменят се всякакви събития, всяка дата е несигурна.

Определят се нови дати, но как точно ще се проведе? Направихме предложение на Еди Хърн да направим мача без публика. Хората ще са си по къщите, такъв мач в това време би бил страшно интересен. Очакваме отговора им, да видим какво мислят по въпроса, все пак и двете страни трябва да са доволни. Както ние се съгласихме мачът да е в Лондон.

Стадионът си е същият, ще видим как точно ще организираме срещата. Няма как да пропадне мачът.

Тайсън Фюри е с моя промоутър и сме говорили с Боб Аръм. Тайсън си играе с Уайлдър. Имам достатъчно време да разучавам Джошуа, гледам му движенията и имам време да се подготвя. Сега съм на топ ниво, в перфектни години и опит, а и физика. Всичко е перфектно - мисленето също. Хората са зад мен и ще е голямо удоволствие да зарадвам народа.

Обявих, че ще даря половината хонорар, при условие, че победя Джошуа. Ако стана световен шампион, с удоволствие ще го даря. За мен не са водещи парите. Когато има желание, има начин да се тренира и вкъщи - на тавана, в мазето, в двора.

Готов съм да бия Джошуа и на електронна игра", сподели Пулев.