Флойд Мейуедър действително е готов да се завърне на ринга. Американската легенда трябва да вземе участие в още един мач, който няма да бъде срещу професионален боксьор, а срещу риалити звездата Лоугън Пол.

Новината бе разпространена от известния блогър Киймстар, а после бе потвърдена и от The Fighting News. От изданието твърдят, че Флойд вече е сложил подписа си под договор за такъв мач 

"Този мач ще бъде пълна пародия. Не го разбирам. Пол вече се пробва в професионалния бокс и загуби. А сега ще се бие срещу един от най-добрите в исотрията. Но всичко вече е подписано. Знам го от достоврен източник и дори видя снимка на подписания от Флойд договор", каза репортерът на The Fighting News Майк Фейнбърг.

За последно Мейуедър се боксира при победата си срещу ММА звездата Конър Макгрегър, която бе под №50 за него като професионалист. 

През 2018 година той взе участие в демонстративен мач с японски кикбоксьор, който му донеса сумата от $9 милиона, но не влезе в официалната му статистика.

Междувременно един от най-популярните боксови треньори заяви, че ще прекрати кариерата си, ако действително има такава битка. Рик Рамос написа, че ще затвори залата си и никога повече няма да тренира или менажира боксьори, ако Флойд се изправи срещу Лоугън Пол.