Боксьорът Дерек Чисора отправи няколко съвета към сънародника си Антъни Джошуа, свързани с предстоящия му мач срещу Кубрат Пулев.

Чисора отлично познава Кобрата, след като го срещна през май 2016-а в Хамбург. Тогава победител се оказа българинът след 2:1 съдийски гласа.

Именно заради лошия си спомен от боя с българина, Чисора реши да отправи няколко съвета към Джошуа, припомняйки му, че мачът изобщо няма да е лек. Той определи Кобрата като боксьор с доста труден за побеждаване европейски стил.

"Пулев е корав и притежава труден за побеждаване европейски стил. Ще се опита да направи нещата трудни за Ей Джей, ще се опита да задържи уменията му и да му ги отнеме.

Представянето на Джошуа в реванша с Руис беше техническо и с много умения. Но срещу Пулев искам да видя този експлозивен, мощен човек, който познавам, да се завърне на ринга и да грабна впечатляваща победа" коментира Чисора.

В същото време екипите на Пулев и Джошуа все още не са постигнали разбирателство относно новата дата за мача.

Освен датата, спорове има и около мястото. Джошуа и копмания на всяка цена искат мачът да е във Великобритания, но пък в същото време искат и пълни трибуни, което на този етап е невъзможно на Острова.

Мениджърът на Кубрат - Ивайло Гоцев, предложи варианти на Хърватия или Близкия Изток, но на този етап те са по-скоро резервни опции.