Тайсън Фюри и Франсис Нгану сътвориха сериозно шоу на пресконференцията преди битката помежду им.

Двамата излизат един срещу друг в Рияд, Саудитска Арабия, на 28 октомври в "Битката на най-лошите". Сблъсък, който ще е по правилата на бокса, което ще затрудни сериозно бившия шампион в ММА.

Тъй като в срещата не са заложени никакви титли и ще бъде предимно с развлекателен елемент и за финансова изгода на двамата, Фюри и Нгану демонстрираха майтапчийско настроение пред медиите.

Циганския крал не изневери на себе си и използва куп цинични думи при изказа си, а основна тема на медийната изява бе...мъжкото достойнство на Нгану,

"Ти си един добре изглеждащ кучи син, започна тирадата си Фюри. - Всички казваха, че си идиот, за да напуснеш UFC, но за мен си гений, защото сега ще направиш $10 милиона! Наистина те харесвам, момче! Сигурни имаш и голям... Извади го! Хайде, извади го!", настоя Фюри, а залата избухна в смях и аплодисменти.

Това обаче не бе всичко от шоуто на боксьора, който заяви, че след мача ще изведе Нгану за по бира. Но после се усети, че опонентът му не пие алкохол и добави "Безалкохолна".

Колкото до самия мач - Фюри даде да се разбере, че подхожда сериозно, като е бил на 12-седмичен тренировъчен лагер. Само за справка - за двубоя си с Уайлдър лагерът бе само 6 седмици.

Колкото до Нгану, той описа срещата като сбъдване на една мечта. И напомни, че в щаба му е боксовата легенда Майк Тайсън, което е гаранция за добро представяне.