Доскорошният треньор на Дионтей Уайлдър - Марк Бреланд, изрази досата притеснителни прогнози за кариерата на една от големите звезди в тежката категория.

Бреланд, който е олимпийски шампион от игрите в Лос Анджелис, изхвърча от лагера на Уайлдър, защото бе човекът, хвърлил кърпата по време на втория мача между Уайлдър и Тайсън Фюри.

Дълго време той отказа да коментира уволнението си от уважение към боксьора, но сегаа наруши мълчанието си, а думите му за бъдещето на Уайлдър не са обнадеждаващи.

Според Бреланд, кариерата на Уайлдър е тотално приключила, а самият той тотално се е отпуснал и тренира рядко.

"Кариерата на Уайлдър приключи, аз приключих и той свърши. Приключих с него. Уайлдър има само силата си и ще видим докъде ще го отведе тя. Това е всичко, което ще кажа. Пожелавам му всичко добро и това е.

Някои хора не могат да понесат загуба, ако загубиш, губиш. Не обвинявайте всички, върнете се и помислете какво сте сбъркали. Това са глупави оправдания от глупави хора. Той не скача на въже, не тренира на бързата круша и не тренира на чувала.

Ако трябваше да се бия с човек като него, ще да го победя. Не мисля, че той би могъл да ме докосне. Бих го приспал.

Ако се боксирах с момчетата, с които той се боксира, щях да ги победя. Това е дъното. Казвате, че е имал големи победи? Единствена голяма победа бе само тази битка с Луис Ортис, това беше", сподели бившият му треньор.