Гриша Ганчев: Договорът на Стоичков е безсрочен

"Договорът на Стоичков е безсрочен, защото световните звезди, а те са малко - 20-30 в света, не мога да се уволняват", заяви почетният президент на Литекс Гриша Ганчев при представянето на Христо Стоичков като мениджър на шампионите.

Обратно в новината

Коментари - Гриша Ганчев: Договорът на Стоичков е безсрочен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям горното мнение. Освен това Ицето е ПРОСТ, с което повече ни излага отколкото прославя.

"Литекс" ще цъфнат и ще вържат с този треньор !! Ицо "тъпото" на няколко пъти показа, че не от всеки добър футболист става и добър треньор...

Подкрепям казаното. Освен тва Ицето е ПРОСТ, с което много повече ни излага по света отколкото да ни прославя.

Абе вие какво само плюете по Стоичков,малеее,излагация,българи да хулят по адрес на най-великия български футболист,човека дори се опитва да помогне на българския футбол,помага,търси спонсори за развитието на футбола ни.

Не разбрахте ли за що го вземат Стойчков в Литекс, за рекламно лице на китайските автомобили, така им излиза по евтино, цял свят го познава.

А къщичка за птИчИнца дали е направил някой...,а другарю Ганчев!?

Явно Гришата окончателно е зарязал титлата, вземайки Стоичков за треньор! Беше голям играч, но не е треньор, защото за това се иска и акъъъъъъъъъъъъъъъъъл!

Абе ,Ганчевтой е номер 1 в българския футбол след Аспарухов като футболист,но като треньор е гола вода.Където се появи и отборите затъват.

Aми нито националния беше толкова зле по негово време , нито южноафриканския отбор който изведе до второ място. Те само Латекса уреждат титли , а правителствения Левски и ЦСКА живи да ги ожалишп :-))) Ей го на сините пак пристанаха на власта , а спонсора дето Бойко им го намери е руската банка купила Булгартабак. Смях другари , смях...