Ливърпул изхвърли Манчестър Юнайтед от ФА Къп

Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 2:1 на "Анфийлд" и се класира за петия кръг на турнира за Фа Къп. Димитър Бербатов започна от резервната скамейка на гостите и се появи в игра в 90-та минута на мястото на Райън Гигс.

Обратно в новината

Коментари - Ливърпул изхвърли Манчестър Юнайтед от ФА Къп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Серът се опита да лъсне и продаде Берба,но никой не се върза!Ще си го вземат без пари след 5 месеца!Хак им на МЮ!

Е-е га си кефа!!!

Сър, пак оплеска работата! Този сезон няма да видиш НИТО ЕДНА купа!

samo LIVERPOOL

Искам да благодаря на Фърги, че ме пусна напред и за тая купа. МЮ се борят за 20-та титла, напролет играят и в Лига Европа и имат шанс за големи трофеи. Докато моят Пуул едва ли ще се пребори за фаза 4. Имам един финал с Кардиф и участие в купа ФА. На Фърги тия купи не му трябват, вече няколко години ги раздава на слабаци като мен. Мачът си беше Х, като извади Сколси можеше да пусне Берба в средата, Чича не му трябваше. При гола на Каут Смолинг умишлено покри засадата, макар че имаше време да прецени ситуацията. Положенито беше въртяно половин час на коментарното студио, следящо всички ФА мачове. Участващият Лес Фърдинант се усмихна и рече: Фърги е тарикат! Иначе мачът трябваше да се преиграе и Ливърпул да падне. Денкю вери мач.

ДА! И Лига Европа е по-престижен турнир от Шампионска лига. Затова в групите на лигата полегнаха на кой ли не. Айде стига сте говорили глупости! Случва се да паднеш. Ама да полегнеш на "вечния" съперник е нещо непростимо!

абе,льольо,ти си много зле,бе... как ги извъртя ,като гонзо след загуба от ЦСКА... но важното е ,че ще спиш спокойно ,нали ???

ти много разбираш,да не си трениор на реал мадрид случаино *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

просто има един велик отбор в Англия и това е Ливърпуууууул !!!да го д..а САФ-чето

беше велик,от 20г насам са гола вода *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tрябва наистина да бъдеш мекотело,за да търпиш гаврите на един изветрял дъртак,който те държи постоянно на пейката и те пуска да играеш само в добавеното време.

Сега остава и да останат 5ти в премиър лийг и ще се изкефя максимално. Дъртака ще го изгонят ми се струва. Отпаднаха от ШЛ, отпаднаха от ФА къп, отпаднаха от Карлинг Къп...нямам думи...

Hаи-хубавото което се случи в Aнглiя с M.U. и този нафукан трениор, които знае само да дъвче дъвка!

Айде пак Бербатов е виновен! Имал е поне една минута за хеттрик и мю щяха да спечелят убедително.

Не разбирам защо след като не пуска Бера в първенството не го използва в мачовете за купите? Дъртака отдавна е изпушил. Отърва сума ти купи заради отвеяният си мозък. Остава да не търсим логика - американците да се замислят малко - в крайна сметка те наливат парите в клуба.

На дъртия пак му скъкаха шортите.Тъпи и упорити англичани!Омразата към българина й се връща от господ!!11

Дъртия оправи и този мач. Само не ми е ясно защо Бербатов търпи подигравките му и не се махна отдавна. Единственото обяснение е че не му се играе.

да доиде в це ,ес,ка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕДИН НА НУЛА ЗА СУАРЕС

Честита победа!!!