Трифон Иванов в топ 50 на най-грозните футболисти

Бившият български национал Трифон Иванов попадна в непрестижната класация на американското издание "Bleacher Report" за 50-те най-грозни играчи в историята на футбола.

Обратно в новината

Коментари - Трифон Иванов в топ 50 на най-грозните футболисти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туньо е върха!!!!! Ех ако сега имаше един такъв като него....

Ами вярно е. Ама какво д анаправят момчетата - такива са се родили. Хубавото е че играят добре! :) Да са живи и здрави, да има за какво да пишат журналята!

Само могат да му ядат на Туньо к..а тия малоумни, американски олигофрени!!!

Не си спомням американски футболист да можеше да премине през Туньо. В момента можем само да мечтаем за такива защитници. Да ни е жив и здрав!

Не си спомням американски нападател да можеше да премине през наш Туньо! Да ни е жив и здрав!

И аз. Ама това е сигурно защото не сме играли с американците. А иначе - да е жив и здрав Тр. Иванов, един от най-коравите защитници в БГ футбола.

Трифон е най-добрият български защитник. Манекените може само да се учат от него на футбол. Американците знаят ли как се играе европейски футбол? :)

да му се качат на трифон на у.чеца

Той е в топ 3 бе.

Днешните футболисти, който са уж много красиви е по дорбе да са манекени, защото за футболисти не стават - не могат да се опрат и на малкия пръст на Туньо. А американците явно още имат добър спомен от ЗАЩИТНИКА ни и затова ги е страх да го срещнат в тъмна уличка. Аз пък много си го харесвам. Срахотен е. ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ТУНЬО!!!!!!

Той да не е госпожица. Важно е, че когато трябваше, си свърши работата като мъж. Явно се чудите за какво да пишете, но поне да има един, който да ви пази от плиткоумие.

Защо въобще американци се бъркат в спорт, от който нямат понятие?

защото като плиткоумна нация, за 1 средностатистически залюхан американец е по-интересно да прочете статия за грозновати футболисти, вместо да изгледат 1 футболен мач. после да си кажат, yeah, our football is much better и да бъдат доволни от живота, бог и америка като цяло.

Не са достойни да му избършат брадата на Трифон Иванов, и авторите на класацията и днешните защитници.

Подкрепям казаното,особено последното :)