Барса съсипа Байер, Меси с 5 гола и нов рекорд

Отборът на Барселона се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, след като постигна победа и в мача реванш с Байер Леверкузен.

Обратно в новината

Коментари - Барса съсипа Байер, Меси с 5 гола и нов рекорд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не казвам, че Байерн Леверкузен бе по-добрият отбор! Но, съдийската бригада напълно излишно съкруши и обезсмисли играта на Байерн с тези излишни подаръци, койтонаправи на Барса! И без тях Барса сигурно щеше да спечели.

Стамате, стаматеее, вчера след мача по националната им каталанска телевизия даваха повторения подробно и специално за първия гол с линия показаха, че е на метър зад последния в защита, защото умишлено се върна обратно за да избегне засадата, но понеже е мн бърз, а ти обичаш да гледаш руни и балотели и затова нищо не си видял, гледай си лига европа и остави тия неща за разбирачи, барса в никакъв случай не е най богатия клуб, но във всички случаи от 4 години показва най големия футбол за всички времена, свали шапка на това, че едва ли някой ще повтори тези рекорди.

Брат ми, допуснал си грешка, която е кофти. Има само един БайерН и това е Мюнхен. Отборът от Леверкузен е БАЙЕР, без Н. И само за информация, има още един Байер, от Юрдинген.

Като си предствя, че три пъти (7:2, 7:1, 6:3) сме унижавали и правили Цска да изглежда толкова безпомощно, направо ми се пълни душата. Като добавим и осмицата на Латекса, мога да кажа само - Благодаря ти Господи !

Абе не ви ли биха 5:0 хахаха

Приятелю, ти коя новина коментираш? Кому са интересни тези дребноселски резултати?

тва си беше гавра не футбол...

Гледах мача! Пародия! Първият и третият голове на Барса, бяха отбелязани след като съдийте не маркираха явни засади! Дори и немец да си как да играеш мобилизирано с такава съдийска бригада! Тези съдии трябва да бъдат лишени от право да свирят мачове поне една година!