Реал с нова издънка по пътя към титлата (видео)

Реал (Мадрид) направи нова грешна стъпка по пътя си към титлата. Отборът на Жозе Моуриньо изпусна победата във втори мач поред, при това по идентичен начин - в самия край, след гол от фаул.

Обратно в новината

Коментари - Реал с нова издънка по пътя към титлата (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е факт, че моуриньо повече вреди на футбола, отколкото да радва почитателите му ! Защо е нужно да се изнервят футболистите и мачовете - защото при нормална среда моуриньо няма шанс - затова трябва да са надъхани за бой футболистите му и да изнервят и съдиите и противниците - с друго не могат да привлекат внимание. Жалко, за разлика от повечето останали големи треньори отбори мачовете на моуриньо са скучни и изнервени, без красота и фантазия. Дайте му всички титли на надутият португалец, да си ги гледа на витрината и да се пенсионира - в момента вреди на развитието на футбола към по-красива игра !

Комплексарите моуриньо и роналдо отново показаха, че за тюх футболът е просто начин да си избият манията за величие - те не обичат този спорт, обичат само да побеждават и да им ръкопляскат - явно са готови на всичко, дори и на грозни сцени, за да постигнат тези резултати. Гадно е да гледаш как си изпускат нервите, когато реалността им показва, че не са такива, за каквито се мислят. Който и отбор да води моуриньо, колкото и титли да вземе с него не може да донесе никаква радост на привържениците на футбола - грозен, страхлив и защитен футбол, който не носи красота и елегатност, а груба резултатност. Няма красота, няма финес, няма и техника - просто отчаяни опити да вземеш точки - това е тъжно, футболът е по-важен от точките !