Лудогорец пречупи слаб Левски на ”Герена”

Лудогорец удари в земята шампионските амбиции на Левски, след като победи "сините" с 1:0 на стадион "Георги аспарухов" в дербито на 22-ия кръг в "А" група.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец пречупи слаб Левски на ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пацо Тигъра - единственият жив измежду банда мъртви души.

1. Половината от играчите на Левски НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!! КАКЪВ ДУХ ТОГАВА... 2.Махнете Йовов!!! Може да е дал много на Левски, но вече е повече вреден за отбора.... 3. Научете ги тези футболисти да си подават точно!!!! Всеки ден на тренировки - по един час ПАСОВЕ!!!

без тренер и качествени играчи не става, костов разбра кво става и напусна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕЙ БОГУ, върви целувай ръка / и други работи/ на Гара Дембеле и го върни в ЛЕВСКИ. Не виждаш ли че ти трябва голаджия. От времето на Сираков и Гонзо нямаш такъв. Резултати като 7:2, 5:0 отидоха в Паисиевата история. Разбирам че всички отбори играят срещу Левски - отзад бетон, пък напред каквото стане. Няма пространства за ювелирните балерини да покажат каквото могат. Трябва ти мощен и брутален таран. Та ха бръкни се малко по-дълбоко.

Това става с уефски, когато е оставен да се бори за титлата само с футбол - 5-то място. Това е реалността, толкова могат с футбол. Сега ще започнат "спорни съдийски решения", рамо от БФС и политическа намеса, за да излезнат в челната тройка. Това са геренските цървули - откакто са създадени ги бутат насила и мачкат родният ни футбол, за да изпъкват сините балерини. Видя се, че което е добре за уефски е зле за България и обратното - в това първенство решиха да не ги бутат и е едно от най-интересните, което е добре за БГ футбола ни !

Интересен български футбол може да видиш само по училищните дворове и малките теренчета... Официалния е нещо като чернова за това какво трябва да бъде. А, това че, явно повече мразиш "Левски" повече отколокто харесваш (айде, да не казваме обичаш, че нещата ще станат сложни) друг обтор може определно само да послужи за начало на диагноза. Дългичка при това ;)

ЕДИН СЪВЕТ, ОТИДИ НА ЛЕКЪР

Не честна игра. Културните футболисти на Левски съвсем културно чакаха Лудогорец да си вкара гол. Но те вкараха на Левски. ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ВКАРВАТ ПО ТОЗИ НЕЧЕСТЕН НАЧИН

най ми е кеф за ДОСТА УСТАТИЯ син президент и хранените от него "спортни журналисти" - те са по виновни от бездарните треньори и ЧУЖДИ играчи!ФК" ПОДУЕНЕ" /НЕ ЦАПАЙТЕ ИМЕТО И НЕ СЕ ПРИСЛАМЧВАЙТЕ ДО СВЕТОСТТА НА АПОСТОЛА БЪЛГАРСКИ!

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ -СОФИЯ А ВАС КОЙ ВИ СЪЗДАДЕ ИЗЧАДИЯ -КОМУНИСТИЧЕСКИ ВИЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ.

Кой сега е номер едно?

b.k.p