Юнайтед поглежда към титлата след трудна победа

Манчестър Юнайтед направи много важна стъпка към спечелването на 20-а си титла в Англия, след като в последен мач от 31-вия кръг победи Блекбърн с 2:0 като гост и по този начин дръпна с 5 точки пред втория Манчестър Сити.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед поглежда към титлата след трудна победа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчета, свалете си ламаринените очила и не пишете глупости. По-добре си учете уроците или гонете девойките. Юнайтед играе както си иска и печели. Не ми говорете за Базел, Атлетико и купите ФА, МА и т.н. На тия футболни джуджета Фърги бута гювеч за самочувствие. Биелса що се изказа така-МЮ ни обидиха, че играха така срещу нас. Сър Алекс има един враг тоя сезон-това са абите на "Етихад", а целта му е 20-та титла. Може и да не може, но може и да може. На тоя свят всичко е възможно. Освен едно. Това е задачата на Ман Юнайтед, всичко останало е ала бала.

Правилно. И няколко въпроса. Кой според joy и Nabludatel залужава да е шампион на Англия? В кои мачове имахме късмет, като говорят за такъв? Аз мога да кажа и няколко мача с малшанс за нас. Също мога да изброя и тези в които директния ни съперник за титлата имаше късмет. Премахвайки фактора късмет, щяхме да сме още няколко точки напред.

момчета,в англия има две титли за които юнаитед обикновенно се борят. едната е шампион на англия,другата е шампион на европа. всички останали купи са просто допълнения към музеят на олд трафорд. и докато в испания водещите птбпри имат да изиграят няколко истински мача през целият сезон,в англия е точно обратното. и колкото повече са отборите,борещи се за място във топ четири,толкова по-зле се представят като цяло в европа. ако вземем испания за пример и "великата" барселона, виждаме че първият отбор които ги понапъна малко в първенството , ги измести от първото място. за жалост обаче няма други такива отбори и затова тамаконе си първи ще си втори. аз викам да доидат реал ибарса в англия за един сезон а ние да им пратим да речем стоук сити и блекбурн. тези отбори се борят да не отпаднат в моментаа догодина в испания ще са в челната четворка. а наблюдател ще го попитам далигледа тазиседмица мачът между петият и седмият в премиершип? щото не ми се вярва да е гледал петият срещу седмият от което ида е друго първенство скоро... :)

Отговарям ти, пич, отбора, който заслужава повече титлата е Манчестър Сити. Фен съм на Тотнъм, отдавна, не е свързано с Бербо, въпреки че ме кефи на макс! Последно, левскар съм, но това вяма значение, всеки прекрасен футболист е уважаван, независимо от клубната принадлежност... В юнайтед не виждам красотата във футбола, съжалявам...

Драги ми Смехурко ми то цяла Европа все джуджета бе. А тоз дето пада от джуджетата как да му викат? Миналата година на финала на ШЛ пак пуснахте гювеч, така ли? - на джуджето Барселона. А тази година какво да говорим - то не беше Кърлинг къп, то не беше ШЛ, то не беше Лига Европа....на всякъде все кисело гроздето....все пак оглавихте класирането - честито и се радвайте, че може да не е за дълго. Ха-ха-ха много сте смешни :))))

Наблюдател, абсолютно си прав! Този отбор е набеден, крепи го самочувствието и духа във все по-тежките мачове, печелят и с доза късмет, не заслужават титлата, в Европа са пълен провал... Билбао им скри топката, а да държиш Бербо на пейката всеки мач, при толкова анемични нападатели е сериозна диагноза... Митко, махай се от тези рендета, час по-скоро, ще съжалява съра, не ти!