Нюкасъл надви Челси с феноменални голове (видео)

Челси се отдалечи от топ 4, след като допусна загуба с 0:2 при домакинството си на Нюкасъл в отложен мач от 34-я кръг на Премиършип.

Обратно в новината

Коментари - Нюкасъл надви Челси с феноменални голове (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

би било прекрасно да слоят топ 4 от наи силните пурвенства в една лига ..и да видим тогава кои колко е добур ..аи ще буде страшно интересно за нас което е наи важното ...хаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не пишете глупости ами се запитаите ако реал и барса доидат в това първенство на кое место ще са след края на сезона. в испания чакаш 3 месеца за да видиш такъв гол

хахахаха, видя се колко им е силата на Челси...големият отбор, големите герои, един слаб сезон и много късмет

Браво на Нюкясъл - челси са най-грозно играещият Английски отбор. Даже се говори, че официално са питали УЕФА дали не може да играят едновременно с 4 вратаря на финала на ШЛ - още по грозен, страхлив и защитен футбол да ни демонстрират ! 10 човека в наказателното поле - ебати измисленият италиански футбол на роберто ди матео - грозно е, даже и при моуриньо не са играли толкова защитно колкото сега ! Това не е красиво, това не е футбол - не радва абсолютно никой, освен тези, които са заложили на тях !

gorodjan

Вторият гол направо кърти мивки. Дори и Каската не можа нищо да направи:)