ЦСКА взе трите точки срещу Ботев Враца

ЦСКА победи с 2:0 Ботев Враца на "Българска армия" в последния мач от 27-ия кръг в А група. Селекцията на Стойчо Младенов направи куп пропуски, но все пак стигна до успеха и запази преднината си от 5 точки на върха пред 2-ия във временното класиране Лудогорец.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА взе трите точки срещу Ботев Враца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Стойчо,че с такива дървета печелиш мачове.Всеки може да е треньор с добри футболисти.Не ти се бъркам,но махни това дърво Тошко Янчев,на когото и капитанска лента си дал,а той завалията не биха го взели и в "Б"група с тази игра.Язък,че се учи да рита 100 години и нищо.Виж Галчев - заслужава лентата.Истински боец.

Като им гледам ценза - отиде им лиценза!

ЦСКА Е НОМЕР 1 ! :):):)

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?

Да ви е честито. Но ми е смешно, защото само допреди месец Стойчо плачеше като вдовица за к..., че цялата държава била срещу вас и ви пречела.

Че синьото БФС и престъпника Михайлов са срещу нас, това всеки средно интелигентен човек може да го види и сам. Не мога да разбера едно нещо обаче: защо представителите на ПФК "Подуене" не си оправите като начало вашите проблеми, пък после се занимавайте с нашите! Защото да водиш в резултата с два гола и да успееш да паднеш с три, си е голям резил! Факт!