Владо Николов: Радо грешеше от безсъние

Капитанът на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов призна пред "Канал 3", че е много трудно да се работи с Радостин Стойчев. Той обясни, че треньорът е прекалено взискателен, както и че е работохолик, което води до допускането на грешки.

Обратно в новината

Коментари - Владо Николов: Радо грешеше от безсъние | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Лазаров вече му е време да се пенсионира , а Любо Ганев има акъл обратно пропорционален на ръста си. Причината за реакцията им е страхът да не изтърват гювеча заради един превъзхождащ ги във всичко реализирал се човек.Но за Ганю е типично да гледа първо своя келепир, а после идва всико останало. Един треньор не може да промени типичната за българите психическа неустойчивост. Ген...

Владо беше най-голямата дупка! Както винаги!

Ако благодарение на този продажник, Казийски се откаже от националния отбор, лично аз спирам да се интересувам от волейбол. Не знам каква му е "играта", но само чакаше Стойчев да извади Матей и предаде /продаде/ гейма, с това и мача. Точно в този момент николов така яко се маскира на игрището, че дори и доброто посрещане не позволи на Братоев да го открие, за да му подаде за да отиграе. Да обясни, защо в пет поредни отигравания не пожела да завърши точката и да се измита. Боян Йорданов е в пъти по-подходящ от него. Още нещо. Някой видя ли николов да бие силен сервис, както самият той твърди? Освен безсмислената точка в четвъртия гейм, сервираше, сякаш играе народна топка.

По логиката на Данчо Лазаров , Фергюсън трябва да бъде сменен , тъй като Манчестър Юнайтед не става шампион?!? За Любо Ганев нямам думи . Защо тази омраза към Радо Стойчев и даже към Казийски. ?

радо грешеше от безсъние, а "суперзвездите" на мрежата-от безсилие...

Явно новината за смяната на треньора е станала публична в края на третия гейм. Това обяснява изваждането от игра на Матей и свалянето на гарда в четвъртия. Жалко за добрия отбор, излъганите фенове и обезверената нация.

Оставам с впечатлението, че и Владо Николов е повлиян от мафията.Всеки може да греши дори и Радо, но Владо да дрънка глупости не мога да го приема за нормално!!!!!

Тези от федерацията по волейбол са много зле! Радо Стойчев е един от най-добрите треньори в света, а отношението на федерацията към него е безумно :(

и при най добрите треньори има спадове, в италия беше надигран тактически и се провали тотално, аз пък адмирирам федерацията, имало е условие за класиране и не е спазено, кога да го сменят като изпусне и последния влак ли?

Нормално е да го оставят до края на цикъла. Има още един турнир, лига, дай боже и олимпиада. Или трябваше да го сменят след европейското или да го оставят да си върши работата.

В Италия загуби титлата в Серия А от Мачерата, мача беше равностоен и късмета беше на страната на Мачерата (25:19, 25:12, 22:25, 18:25, 20:22) , НО да не забравяме че Тренто спечели Купата на страната отново в двубой срещу Мачерата!

За да казвате, че се е провалил не се гледа само последния сезон. Кой друг бълг. треньор (не само по волейбол) има успехите на Радо Стойчев? Никой! Ако е трябвало да го сменят - да го бяха сменили след европейското, по-логично е, там наистина се провалихме! Но сега... След като има и допълнителна квалификация, мисля, че не е уместно. И всичко стана типично по български, а също както и със Силвано Пранди - немотивирано.