Любо Ганев: Нека Казийски бие сам следващите 3 мача и да си ходи

Членът на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол Любо Ганев призова звездата на националния ни тим Матей Казийски да изиграе предстоящата в София Олимпийска квалификация, а после да се откаже, ако това е неговото желание.

Обратно в новината

Коментари - Любо Ганев: Нека Казийски бие сам следващите 3 мача и да си ходи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИНТЕРЕСНО МИ Е КОЙ ПЛАТИ ТИЯ 500 ХИЛЯДИ ДОЛАРА НА ИТАЛИЯ БАТ БОЙКО ИЛИ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ВОЛЕЙБОЛА С КАКВИ ПАРИ

Любо Ганев да каже, кой нареди на състава да спре да играе, когато Стойчев смени Матей при спечелен мач. Освен Николов, имаше ли други изкомандвани. И най-важното - защо?

деер

Схема!

Любо Ганев си напълни търбуха и джоба и започна да раздава акъл.Ганев никога не е касно човек да се осере.Авторитета си го гради с години и го срина с едно тъпо малоумно мнение за Стойчев и Матей.Радвай се на простотията си.

Абсолютно правилно Матей ще реши да се махне от националният. Не и Владо Николов И любо Ганев знаят, че това ще е наказателнен вот към тях - не към феновете. Да са мислили кретените. Не може да разиграват всички и да се измиват после. Щом могат без Радо, нека и без Казийска да са. Да влезе шопара Любо Ганев да го видим - умник. Знае само да порка по заведенията и да се прави на остроумен, Много го уважавах този играч, ама не може да търпи, че има по-добро поколение от тяхното и че Радо е на-добрият треньор. Да Радо и Матей са постигнали повече от всички , затова и ме хвана яд, като стана Радо треньр, беше ясно, че ще го посерът. Само за това може да съжелява, Народа го обича, той е с него!!!

И защо като Пранди е най-големия тактик го изритахте преди година и половина???? Или тогава не беше тактик. Управлението на волейбола ужасно много започва да прилича на управлението на ФК Левски за голямо съжаление. Успехите идват следу порита работа, а не със истерична неосмислена смяна на треньори. ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ!

Любо е като Стоичков във футбола- беше добър състезател, но се превърна в глупав и неподготвен ръководител! Да си върти там търговийката с метан, да си дели комисионните с когото трябва и да мълчи, щото под "мъдрото" му ръководство федерацията се е превърнала в търговска централа за млади волейболисти. Не вижда ли с Лазаров просто затриха вътрешното първенство и след 2-3 години няма да има дори и какво да продоват в Русия и Италия!

деер

То и предишните федерации бяха същите, но поне имаше волейболисти, а че Ганев и Стоичков са тъпи , но надарени спортисти е вярно,но живота ги е мотивирал да станат такива, защото и с простащина се печелят много пари като свърши талантът!

Вземи млъкни бе дебелокож хопопотам. А като си иде ти ли ще скачаш в Лондон?

Любо ,голем играч беше но да ръководиш се изисква и още нещо, по добре си гледай мацките!

Браво на Казийски, той е пич, а този слон Любо да пълзи пред мафията , той друго не може , ланеца му тежи!!!!

Тоз Любо Ганев нещо съсвем е изперкал ам като се махне Казийски да иде той да играе с дебелия задник.Нещо със ония старец Лазоров съвсем са се самозабравили. Това че е бил добър волейболист на времето не му дава право сега са съсипва съвремения волейбол и да казва кой ще играе и кой ще си ходи.