”ЦСКА Възраждане” се отказа от сделката с Титан

"ЦСКА Възраждане" се отказа от сделката за придобиване на собствеността на ПФК ЦСКА ЕАД, съобщиха от дружеството за БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”ЦСКА Възраждане” се отказа от сделката с Титан | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали не вярвате наистина че възраждане го правят от добри чувства към отбора.целта е ясна - искат да са в далавррата на мястото на гърнвта и прочие.аз лично очаквам скоро време да има зрелищни полицейски акции за укрити данъци и пране на пари към сегашните собственици

нещо се размучахте,сини комплексарчета ??? Вас ви чака същата съдба,защо мислите ,че при вас е нещо друго... ние ще се оправим,не се затрива нещо толкова голямо...

ми толкова пари се изпраха у цецка ся не възраждане а баене и требва...

ГНУИП, ГНУИП!!!!!

Мафиотите се скъсаха да си прехвърлят ЦСКА. Поне да им забранят името "Армейци", защото звучи много нелепо. Те много отдавна не са такива.

Аз от футбол не се интересувам много, но за всеки е ясно, че в България собствениците на клубове са едни престъпници толерирани от всяка власт.Те трябва да се изчистят до един, за да има що годе нормален футбол и да има една нормална публика на мачовете.Това може да стане ако публиката просто спре да посещава мачовете за известно време, нека да си играят уговорените срещи на празните стадиони и да видим колко може да продължи това ... Нека всички фен клубове се договорят! Сега не е важно дали си от Левски или ЦСКА, важно е дали подкрепяш мафията която изяжда всичко или си против нея и искаш да гледаш хубав нормален футбол .ОБЕДИНЕТЕ СЕ И ГИ ИЗМЕТЕТЕ!!!!!!

Трябва да се говори за футбола, като: масов спорт, подготвителни школи за децата, стадиони и игрища с европейско качество, ясни правила в първенствата и мерки за връщане публиката на стадионите. Тука мутрите нямат място, видя се какви "мениджъри" са. Дали е ТИТАН, дали е ВЪЗРАЖДАНЕ, все тая. Този тарикат Емил Димитров, партийно мекере и авантаджия, да не би да е по-добър от боклуджиите? Ако някой си мисли, че ще харчи собствени пари за ЦСКА, значи не е в час. Просто ще продаде/купи няколко футболисти, ще увеличи дълговете и ще си замине.

Така както бе създаден този клуб така и ще си отиде в небитието.Не може постоянно на изкуствено дишане, още повече че отдааавна не са АРМЕЙСКИ отбор а БАНДИТСКИ.

Спрете гаврата със святото име на ЦСКА! Поставете доспехите на този славен клуб под стъклен похлупак. Нека споменът от сияйните победи на войниците от Българската Народна Армия останат в Историята! Като пример за поколенията, как се воюва на спортното поле за честа на Родината! Името на ЦСКА трябва да изчезне от поквареното ни ежедневие. Нека алчните богаташи си направят друг отбор, с друго име. А ЦСКА да остане паметник. Завинаги!

а честито на всички армейци- догодина,че може и по-рано в аматьорската група като рейнджърс.

турнира лига на регионите ще е много интересен с отбори като рейнджърс и цска

Пожелаваме успех на футболен клуб ЦСКА и на "ТИТАН" АД - СЪЩОТО ПОЖЕЛАНИЕ ОТПРАВЯМЕ И КЪМ "ГЛИГАНИТЕ" И ТЕХНИТЕ ВОДАЧИ Е.Д., ХРъ.Ст.,КРъ.Г и МНОГОХИЛЯДНАТА АРМИЯ ОТ АВДЖИИ.....УРА,ура, следват ловни салюти

левскар съм ама не съжалявайте че няма сделка. тези са по-големи мошеници и от гърнето и от граовеца. познавам лично (не сме приятели, но ги познавам) и чезари и красии останалите. емо димитров го чух за пръв път от чавдар етрополе, но цска, не е чавдар. тия са от мошеник нагоре, искат да се скрият зад гърба на кюрда и да крадат, да крадат... видите ли ай титан да си платят дълговете пък ние да натрупаме нови! извинявайте ама няма балами. пиша го със съзнанието, че и нашия мошеник е като вашите мошеници. за батков говорим - уж е цесекар пък е собственик на левски!? и ние и вие сме пълен ташак

Не робувайте на имената! Не името прави човека, а човека прави името. Щом искате да има силен български футбол почнете от А,Б. Огледайте детско-юношеските школи и възпитавайте в духа, който искате да имат вашите футболисти. С измислени вносни величия и такива на преклонна футболна възраст нищо не става. ПАРИ ЗА ЧУЖДИ ГРЕХОВЕ( дълговете на ЦСКА) НЕ ДАВАЙТЕ!!!

Не съм от ЦСКА но като гледам как се разсипва един клуб с традиции ми става гадно.За мен това е лапане лапане лапане и далавери вече близо 23 години.Нещата се докараха до просешка тояга.А и армия България няма има само чиновници в едно министерство наречено отбрана дето не знам как и с какво и с кого ще ни отбранява;-)))Виж полицията сега...е на мода;-)))Ама нали трябва да ни брани от вътрешни врагове ,а външните ...май са добре дошли в тоя разграден двор.

Ами сами като видиш кои са собствениците и може да ти стане всичко ясно. Да се закрива този клуб, стига само наливане на пълно в празно!