Още мръсни тайни на Ланс Армстронг излязоха наяве

Ланс Армстронг е платил на мотоциклетист, за да му достави кръвен допинг по време на колоездачната обиколка на Франция през 1999 година, заяви бившият съотборник на американския състезател Тайлър Хамилтън пред радио Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Още мръсни тайни на Ланс Армстронг излязоха наяве | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичен американец! Гледа те в очите, лъже, мами и си мисли, че всички са бунаци.

Да гледат нашите политици и да се учат !!! Когато лъжеш, мамиш и крадеш рано или късно ти се връща от някъде и то с лихвите.

Какво се правят на ощипани,целият СПОРТ е такъв

И като си помисли човек, че тоя беше гордоста на Америка? Какво ли ще стане ако се разровят и в хокея, баскетбола а да не говорим за прочутия Хамерикански футбол! Просто не ми се мисли за резултата!

Да не искаш да кажеш че вярваш на всички тези глупости.1993????Ало сега сме 2012.След 20 години му дошла съвестта и решил да дава показания.Всички които свидетелствуват срещу Армстронг са изпаднали германци - останали без пари и се чудят как да изкарат някой лев.Разберете нещо,който взима допинг рано или късно го хващат.Ланс бил взимал допинг през цялата си кариера(най-проверявания спортист в историята на всички спортове)...е как за 20 години не го хванаха.Политика има замесена тука.Армстронг е вероятен американски президент след 2-3 мандата.Атаката срещу него е много силна и целта е да съсипе политическата му кариера.

А какво ще кажеш за Майкъл Фелпс? Дали пък не е още по назобен от любимеца ти Ланс. Просто в САЩ има яка химическа промишленост и трудно ще ги хванат. Докато влезе в забранената книга единия препарат те вече са минали на другия. Същата работа беше и с Китай като домакини на оломпиадата. Дори нашите при Тато имаха големи успехи при развита химия. Сега няма химия няма успехи.