Камата: Съдията свири като сватбар-некадърник

Tреньорът на Литекс Христо Стоичков разкритикува сериозно съдията на двубоя Ивайло Стоянов след загубата от Ботев Пловдив с 0:1.

Обратно в новината

Коментари - Камата: Съдията свири като сватбар-некадърник | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоичков не каза, че съдията е виновен за загубата, а че бригадата беше изключитлно слаба, което е истина. Заглавиего е подвеждащо. Обясни, че загубата се дължи на липса на хъс и техника у играчите му. Стаитията не доста тенденциозна, но все пак никъде де пише, че е обвинил съдията. Не е лоша идея да четете преди да коментирате.

Писна ми от този некадърник. Защо ли го държи Гриша Ганчев за треньор? Ами сетете се? Просто перат пари. Разбра се, че като треньор е слаб, по-слаб, най-слаб, дупка. А Г.Ганчев не е безгрешен -всички го знаем.

НА ТОЗИ СЕЛЧО ВСЕ СЪДИЯТА МУ Е ВИНОВЕН, САМО СЪДИЯТА ВСЕКИ МАЧ, ФУТБОЛИСТИТЕ ТАКИВА СМЕШКОВЦИ САМО КЪДЕТО ВЗИМАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ

Това, че е един от най-известните българи, не означава, че е недосегаем и че може да дава оценки за всичко и навсякъде наляво и надясно...Все някой друг на него му е крив...

сигурен съм, че вие сте най-кадърните в областите си, затова си позволявате да критикувате и обиждате на известния българин.

На тоя винаги съдията му е виновен, освен когато литекс лягат на цска.

Кюрда да си признае къде е пуснал тото, вместо да мяка в ефира.

На тоя пак вълната му пречи....

Естествено, че ще е виновен съдията:)) Не сме си мислили нищо друго:)) Все пак некадърника винаги търси вината извън себе си:)