Коментари - След спорно съдийство Юнайтед срази Челси | Корнер.dir.bg
назад

След спорно съдийство Юнайтед срази Челси

След две изключително спорни отсъждания на главния рефер Марк Клатенбърг, Манчестър Юнайтед нанесе първа загуба на Челси от началото на сезона във Висшата лига. "Червените дяволи" спечелиха с 3:2 дербито от 9-ия кръг в Англия пред пълните трибуни на "Стамфорд Бридж".

Обратно в новината

Коментари - След спорно съдийство Юнайтед срази Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

Жалкото е че такива идиоти развалят един наистина добър мач, до изгонването на Торес, аз ако бях на негово място щях да се скрия поне за година-две от футболни прояви

Ютайтед ги подпират, Ливърпул ги режат нищо ново под слънцето на Англия

Многократно по-евтино е да купуваш съдии от колкото да плащаш огромни заплати на пайкаджии.

Марк Клатенбърг, изклати Челси. Изгонването на Иванович беше спорно, нарушение имаше, но беше неволно, а падането преиграно. Обективно погледноте 50% на 50%, ако си стриктен съдия без грам въобръжение:свириш и гониш, ако си принципен се правиш, че нищо не е станало. Изгонването на Торес е подигравка с футбола, не само, че имаше нарушение, но даже беше и за жълт къртон при повече строгост. Засадата е очевадна и безспорна. Секунди преди това Чичерито беше във вратата, к'во има за гледане, дори и да не го виждаш, вдигаш засада.

МИки Маус е 100% прав....

Напълно нормално сър Алекс да се подсигури и да не позволи друг да победи.Та не Манчестър взе победата,а треньора,както в почти всички мачове.

Моето мнение: 1.Обективно и респектиращо съдийство. 2.Вторият жълт картон на Торес е след абсолютна симулация. 3.Няма засада преди гола на Ернандес, защото той в момента на удар към вратата се движи обратно. 4.И двата отбора имат проблеми в защитата,но при Челси този път това беше по-явно особено в лявата част.

Иванов,това че се движиш в обратна на подаването посока,от кога те оневинява от засадата??? Просто ,явно страничния не можа да види добре или това че не се виждаше добре ,беше повод да се признае гола.Иначе в тази ситуация,всеки съдия трябва да се усети ,че може да има предпоставки за засада-Чичарито буквално се изнизваше от вратата!! Един много важен момент пропускате- нарушението на Шрек ,което си беше за втори жълт картон???? Ето,това си е жестоко побутване,което реши мача според мен.

а дали успя да видиш директния червен картон на торес за фала срещу клевърли? или ти убягна тоя момент?

Точка 3 доказва, че нищо не разбираш от футбол.

Много лесно се печелят мачове, като подкупваш съдиите. И те са хора, никой не ги контролира, никой не им оспорва решенията. Струва ми се, че най-поддържания от съдиите отбор са мю. Че Челси не си вкараха всички положения си е факт, но то си нормално при всеки мач. Но при два такива почти еднакво силни отбора съдийството е много важно. Да са живи и здрави мю , доста са изпаднали, щом разчитат на съдиите за победа!

виж тука съдията каква сериозна подкрепа указа на юнайтед: link

Жалка картинка, явно е наредено съра да вземе титлата, ако трябва и половината противников отбор ще гонят, но трябва да взимат точки червените лигьловци ! Дотав ли го докараха - така брутално да ги бутат съдиите - толкова ли нямат играчи и тактика, та са решили да си купуват мачовете ? Грозно е, въобще не съм фен на Челси, но снощи беше безобразно съдийството !

Гледах повторението за картона на Торес. Мисля, че по-скоро имаше нарушение за него.не съм фен нито на единия нито на другия отбор.

Изгонването на Торес го пропуснах и нямам мнение, но засадата не беше толкова лесна за виждане. На повторенията се видя че има такава, но всички се движеха бързо и не е ясно каква е била видимостта на страничния съдия - зад Ернандес имаше защитник, но вратаря беше пред него. А Челси просто не вкараха от няколко страхотни положения, които създадоха.

Май това му остана най-сигурното умение на треперещия вече дъртак САФ - да "омайва" съдиите. . .