Иво Иванов наредил Младенов да бъде уволнен

Решението за освобождаването на Стойчо Младенов от треньорския пост на ЦСКА е взето лично от един от собствениците на клуба Иво Иванов. Това призна изпълнителният директор на тима Георги Илиев.

Обратно в новината

Коментари - Иво Иванов наредил Младенов да бъде уволнен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези докато не ги затрупате от бои с камъни,няма да си тръгнат от отбора.

Мутрогърнето и мутропраховеца са са изпокарали и не си говорят. ПРИ МУТРИТЕ КОГАТО СЕ ИЗПОКАРАТ СЕ ТЕПАТ. ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ-

съществува мнение, че от доста години снимката на календара на цска до 10 януари вече тотално не е актуална-що го издават само да лъжат хората.

Към всички "загрижени" чорбари за Тройчо - бръкнете се и му плащайте вие заплатата от вашите джобове. Много е лесно да квичите отстрани - нали не харчи Тройчо от вашите пари. Съберете се всички, платете му веднъж заплатата и тогава грухтете на воля.

ОК. Обаче, поглдени им стратегията на тези тъпаци, собствениците по отношение на треньорите. Все едно тинейджър си избира гадже - голямо ухажване, голямо натискане и след половин година - шут в задника и следващия, моля.

Такова отношение към треньорите не е практика само в ЦСКА. В целия свят е така. Но и треньорите се самозабравят много често. Да не говорим пък за футболистите, които направо се "осират". Но за съжаление такава е човешката природа. Никой не е съвършен.

За да уволнят някого дисциплинарно трябва да му искат писмено обяснение. Ако няма такова съдът се произнася в полза на уволнения.

Поредното доказателство,че боклукът смърди!

ТОЯ ДЕБЕЛ САМОДОВОЛЕН ТУМБАК, НЕ Е ЛИ СЪЩИЯТ, КОЙТО ПРЕДИ ГОДИНИ ЗАГРОБВАШЕ "ЧЕРНО МОРЕ"?

Да правиш бизнес с боклук е едно, а да се държиш като боклук и да постъпваш като такъв е нещо съвсем друго! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ВЕЛИКИЯ КЛУБ!!!

Поредната глупост на боклуците. Защо оставиха Стойчо да прави зимната селекция? За да може следващия да се оправдава, че това не са играчите, които му трябват!?! И това се повтаря всеки път...

Така е днес,който плаща музиката той дирижира.Стойчо е добър диригент но е беден и трябва да се научи да слуша.

И ти си един Измекярин !!!

Боклуци това не ви е миньор перник бе.Нищо не направихте за отбора за толкова години.Марш или ще ви изхвърлим с ритници боклуци такива!