Стойчо Младенов: Ще съдя ЦСКА (видео+снимки)

Вече бившият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов даде специален брифинг за представителите на медиите, на който обясни причините, поради които се е стигнало до раздялата му с "армейците".

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Младенов: Ще съдя ЦСКА (видео+снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този самозабравил се Стойчо бе? Толкова съм отвратен от вечните му оплаквания от съдии, собственици, директори, футболисти и какво ли още не. Какъвто и да е Борисов, все пак дава някакви пари, а Стойчо взема по 44000 лв. на месец и иска той да определя всичко в отбора. Наглец писклив.

ОТ ЦСКА СЪМ АМА СТОЙЧО Е НЕКАДЪРНИК КАК МОЖЕ ДА ВОДИШ С 8 ТОЧКИ И ДА ЗАГУБИШ ТИТЛАТА,ДА ТЕ ОТСТРАНИ НЯКАКЪВ МУРА ,ДА СИ 4 МЯСТО И ДА ИМШ ПРЕТЕНЦИИ.ТОВА Е ЦСКА МНОГО ГО ТЪРПЯХА НАГЛИЯТ СТОЙЧО.

Та какво друго може да се очаква от алкохолиците боклукчий?! Стойчо е трябвало да си тръгне още с първото закъснение на заплатата, ама нали е мъжкар и наивник, та си е мълчал. Има и още ена грешка - това не са "армейци" и от ЦСКА са останали само буквите, след като там се изредиха цяла тълпа мутри и мафиоти.

Пожелавам успех на Стойчо. Вън тия боклучари от ЦСКА

АБЕ КЪДЕ Е ЦСКА В А ГРУПА,КЪДЕ Е В ЕВРОПА ,ЧЕ ТОЗИ ИМА НЯКЪКВИ ПРЕТЕНЦИИ

Тези боклуци се поиграват със феновете,треньорите и футболистите.От сега нататък след всеки неуспех на клуба да се иска оставката им!

Стойчо,съди ги! Ние сме с теб!