Меси взе Златната топка за четвърти пореден път!

Нападателят на Барселона Лионел Меси покори нов рекорд, след като стана за четвърти път носител на "Златната топка на ФИФА".

Обратно в новината

Коментари - Меси взе Златната топка за четвърти пореден път! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чак толкова добър не е.

руни и бербатов са по добри

великия отбор ЧЕЛСЕА и неговите "футболисти", нали спечелиха най-престижния турнир

мнооо ясно ! добре си запознат ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Златна Магистралка на абрамович, за най-просперираща мутра у лондона

Меси е невероятен, няма спор. Но нямаше да вкара всички тези голове без Иниеста зад гърба си - не по-малко велик футболист!

Не разбирам защо му дават топката, според мен защото завиждат на Роналдо за красотата и таланта му и за да му направят гадно ...

Браво - ако има някой, който заслужава този рекорд, то това е Меси - най-добрият, който съм гледал на живо. След него е Марадона. Аз лично бях за Иниеста, но все пак журналистите решават ! А като гледах наглата физиономия на роналдо как се спече, като обявиха Меси ха ха - Безценно ! Съдейки по избора за треньор на годината - определено Испанският футбол в момента доминира в света !

признай си, че не си гледал Марадона какво може с топка. Марадона беше отбора на Аржентина, а Меси е много далеч от това.

БРАВО НА МЕСИ.ЗАСЛУЖАВА СИ НАГРАДАТА.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ТАЗИ ГОДИНА ДА НИ РАДВА СЪС СВОИТЕ ГОЛОВЕ.

е достатъчно добър и заслужил да получи признание поне един път. Ако той и още няколко човека не са зад 4-кратния, нямаше да е и еднократен носител на трофея.

"...никой футболист не бе постигал..." Да никой не постига, а го избират отгоре. Като знаем каква мафия е ФИФА какво да говорим повече. Световния футбол все повече заприличва на българския!

заслужава! поздравления! последователен, упорит и земен.

мишок...

за мишока златна топка , за плъха (теб) 2 кожени космати топки, да си ги чешеш докато обмисляш кво да правиш с жалкия си живот :)

Меси от кога е "нападател"???

Честита 4та Златна топка на най-добрия футболист за всички времена, живата легенда - Лионел Андрес Меси!!! Честито на всички негови фенове!!