Тодор Янчев напусна ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев напусна отбора няколко часа след като го изведе за първа тренировка.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Янчев напусна ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Da. Виж сега - аз съм левскар от както се помня (над 40 години). В последните 15 за мен останаха само спомените от Левски, защото в момента отбор няма - това са пу.ки, също както и ЦСКА. И колкото и да ти звучи парадоксално, мен ме боли за ЦСКА също толкова, колкото и теб, защото ставаха велики мачове между двата отбора и в България имаше качествен футбол с международно признание. Така, че това, което става в ЦСКА, е лошо за всички ни, защото е тенденция за българския футбол. Както вече казах ПУ.КИ - играчи, треньори и президенти!!!

Ами такъв е животът. Всичко се променя. И аз ги помня големите мачове, но тогава нещата не стояха така, както в наши дни. Между другото, на мен няма да ми е жал, ако изчезнат. Те са изкуствено създадени от една престъпна партия. За мен достойните противници на Левски са Славия, Ботев ПД, Локо СФ, Локо ПД, Тича (ако изпускам някой се извинявам) - все отбори, създадени преди 9.9.1944 и поради това легитимни в българския футбол, за разлика от панчаревци.

Закриха този славен български отбор. Това е най- голямата радост за говеждата клика и БФС. Но още дълги години в България ще липсва футбол .

Едно малко уточнение. Клубът сам си се закри. По този път го поведе най-напред Илия Павлов, който започна да трупа дълговете, та до ден днешен. Може да се сърдите само на себе си и на президентите си от Илийката (Бог да го прости) насам.

Не, не в основата Илия Павлов, по негово време имаше добро финансиране. Началото на края постави Чичовото, който за жълти стотинки го хариза на Черепа. По-младите не го помнят, но е факт. Сега Чичовото е голям герой, но на времето за жълти стотинки го подари на Черепа.