Пеп отказа да стисне ръката на Роналдо (видео)

Сериозен скандал уловиха камерите при връчването на Златната топка в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Пеп отказа да стисне ръката на Роналдо (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога да повярвам какви интриги, обиди спретнахте за двама от най-великите играчи и треньор. За едно невинно побутване. Единият бил леке и зализан манекен, другия грозно джудже. Мале големи сме комплексари българите. Щото всички, които пишем тук, сме стройни красавци с невероятни коси и стил, пък да не говорим какви сме невероятни професионалисти в областите си. Затова в работно време пишем по форумите. Жалка картинка!

Не ставаше въпрос за ръкостискане. Гуардиола е джентълмен и и ако беше му подадена ръка щеше да направи ръкостискането. Роналдо просто се обади на Гуардиола с тази закачка. ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ТЪЛКУВАНИЯ. Можеше и да напишат, че Роналдо удари Гуардиола

Ейй....това журналистите са единствените, които могат да направят от новината - порно!!.....

Пеп Гуардиола е много класен мъж. Винаги каквито и подмятания да е имало е подавал ръка на противника и го е уважавал. Цялата статия и клипа е една журналистическа импровизация с цел сензация. Още повече, че точно пък Кр.Роналдо е имал абсолютно акуратно отношение към Гуардиола.Не търсете конфликт, където го няма.

Малки хора има навсякъде и футбола не прави изключение.

89 е прав. Първоначално бях тръгнал да пиша, че е грозно отншението на Пеп (въпреки, че съм за Барса във всяко едно отношение), но като се загледах по-детайлно и се вижда, че Кристиано просто го чуква по рамото, няма как да му подаде ръка в гръб и Гуардиола да се изкриви за да му подаде и той, Кристиано няма да му подаде ръка в такова положение в каквото се намира Пеп, така че .. журналистически глупости пак, и двамата са много големи и би трябвало като такива да се уважават.

От клипа се вижда прекрасно, бута го и после си слага ръката на рамото му, за да се извини. Другото са журналистически измислици с цел да се продават по-добре

Не можах да разбера на кого стискат задните части, на БРАЗИЛСКАТА ЛЕГЕНДА РОНАЛДО ИЛИ НА ПОРТУГАЛСКИЯ НАПАДАТЕЛ РОНАЛДО....

На бразилския Роналдо

Я гледайте по внимателно клипа преди да коментирате. Роналдо чуква леко Гуардиола по главата и след това си слага ръката на рамото му и му се извинява.

Може би си най близко до истината защото действително има такова движение, замен това е най близо до истината. Другото е май само писания за сензаций.

като е така, защо Пеп гледа като наакан и защо си пляска по коленцата нервно след това ? Чакам го много да отиде в Англия, най-много ми се иска да отиде в Сити. Че като ги пука САФ, да видим колко голям капацитет е този Пеп. Да не излезе че е същия смешко като Специалния

много дебилна постъпка на гуардиола,личи си че е голям тъпак тук говорим за уважение все пак-роналдо е един от наи-добрите футболисти в света

Човека си се изрази. Пък който разбрал добре, който не пак да прочете. "Крушката си има опашка" "Иде Видовден" (да не се бърка с Жан Виденов) и други поговорки носещи посланието, че рано или късно се разбира защо и как. Пресен пример Ланс Армстронг.

Абсолютно не му прави чест - подават ти ръка, а ти се обръщаш и клатиш глава като най-големия селянин! Липса на уважение и то към един от най-добрите и най-резултатни футболисти на всички времена. Роналдо може да е всякакъв - манекен, егоист и т.н., но няма човек, който да отрече, че е сред най-добрите. Колкото до Пеп - абсолютно витае в облаците това момче. Виждаме какво прави Барселона и без него и то с "капацитет" като Виланова. В момента с този отбор и магаре да сложиш начело на Барселона пак ще бият. За негово щастие обаче има Шарани като Абрамович, които ще дадат милиони само, за да разчитат на "невероятните" му умения - жив и здрав да е.

Все едно си ми преписал мислите. Плюс 500

От коментара ти си личи, че не си гледал клипа внимателно :Х

каталуния е богата област,много милиони е кихнала на платини и кадето трябва,затова искаха да се отделят,истинските нарциси,,,не мислите ли стилът им отдавна досади на почти всички,че подло и коварно изнервят противника,разкарвайки топката до съблекалнята и къде ли не...за меси ако потърсите гола му срещу шахтйор при спряна игра,от противниковиа отбор изкарана топка в тъч,,,и също чукнете в google-does refere help barca,ще ме раберете по-добре.

Ей комплексирани подуенски говеда мразите Барса и всичко свързано с нея заради Ицето , още не може даму простите че ви правеше смешни , а това че Меси е номер 1 го определя не Платини малоумници а целият свят 45 % от всички анкетирани това е признание и факт !!!

Тъй де, то и у нас изборните бюлетини ги броят "независими" и некорумпирани комисии...

може би след 10-15год. ще излезе истината как се става 4 пъти носител златна топка,без никакъв успех с националния си отбор, как съдии като йовребйо решават съдбата на отбори,помните колко идиотски се израдва пеп,а за феновете на арсенал,интер,челси-4 пъти,реал4-5 пъти клани същите от платиноидни съдии не ми се говори повече.за допинга на барса,или как 50-60кг момченца бягат 4-5 години и блъскат и падат,ритат,за висш-пилотаж актйори не ми се говори,половината си купи взеха с 11-10 човека,винаги,,

техниката на меси с никва дрога и стимуланти не можеш да я постигнеш, и наградата е индивидуална - няма значение националния му отбор! Пуста завист българска, понеже явно твой фаворит не е избран, дай да плюем по избрания....

Каквото и да е имало между двамата, не му прави чест да не му подаде ръка.

Тоя Пеп-Меп кой го излъга, че е голям треньор изобщо?! Питайте Ибрахимович какво мисли за "треньорските" му умения ;-) С такъв отбор и бай Пешо ще ниже победа след победа. А на всичкото отгоре и се надул - не поема подадената ръка. Баси смешника! Ще го видим като иде у Англия (ако иде изобщо) колко е добър наистина.

Идиоти като Пеп и като целия цирк Барцилона не могат да приемат факта, че Роналдо е най-големия и идването му в Реал им вгорчи живота. Той свали Пръца от първото място и докато е в Испания, винаги ще мачка цирка. Как тогава плужеци като Пеп и Меси ще кажат нещо добро за него. И Пеп и Меси са нарциси с олигофренско изражение.

dirddd@

Само че същите тези "идиоти като Пеп" правят от нарцистични лекенца като Роналденцето играчи, а не обратното ;)

Е как точно Пеп направи Роналдо играч?...

Да разбирасе ти като един истински тренер от нивото на Пеп много добре можеш да го оцениш. И ако бе толкова велик манекенчето той щеше да е номер едно а не да диша праха на Меси. Шах и мат !

Кой е идиот бе малоумник това че при ПЕП Барса ги правеше белите балерини смешни дори на техен терен и им " отвяваше блевата", а това че гелосания е комплексар го знаем . Света си каза думата повече от 45 % са за Меси !!!

Тъй де, а какво стана миналата година, че Спеца Пеп изведнъж "се умори" от футбола и реши да си вземе почивка...

Нормално - след обидите и комплексарските изцепки на роналдо никой няма да му стисне ръката ! Освен мохриньо - само те си останаха двамата ! Щом толкова се харесват - защо не се вземат ...

дребното аржентинско говедо е най-комплелксирания и злобен футбалер...даже и грозен..като теб

само някой памперс който мнооого му е завлязло факта,че Меси е номер 1 може да пише такива щуротии но то заблудени фенове по света с лопата да ги ринеш -злобей си пъпчив памперс но ....кервана си върви:))))))))

Чакаме големия спец Пеп да се докаже с друг отбор. По възможност да не е собственост на мултимилионер...