Роналдо и компания смълчаха ”Ноу Камп” (видео)

Отборът на Реал Мадрид се класира за финала на турнира за Купата на Краля, след като постигна победа с 3:1 като гост на Барселона във втория сблъсък помежду им от полуфиналната фаза на надпреварата.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо и компания смълчаха ”Ноу Камп” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са се навъдили, само да кажа, че дори и когато залязва такъв голям отбор това не става изведнъж, така че ще има още много изненади и в двете посоки, кофти за залозите досега барса им носеше доста сигурни парички, от тази година няма да е така, ааа очаквам някакви чудесии срещу милан. Иии да, треньор си трябва, 100%, а школата на барса е номер 1 в света, ако залязат ще е за доста кратко...(фен съм на реал).

Пуйол трябва да е в болница. Счупен на три места от финта на Марийка.

Барса тръгва надолу и това трудно ще се спре.Гуардиола го усети още миналата година.Все пак,четири последователни силни години са прецедент.Аякс,Байерн и Милан издържаха в миналото по три.Шави и Фабрегас не са същите,а Пике,Бускетс и Пуйол-неузнаваеми.Меси да търси овреме друг отбор.

Гледам тези двубой само заради качеството на играта! Реал М. напълно заслужено победиха. Също така и К. Роналдо заслужава награда. Талант се иска да си изработиш такава дузпа :D На повторението се вижда защо, но няма съдия, който да не я отсъди! Просто перфекто изпълнение!

ПОРЕДНОТО "ТЕАТРО" от два НАИСТИНА добри отбора! А какво ли ще бъде,второто "ДЕЙСТВИЕ" само след 3 дена? БЪДЕТЕ сигурни,тук става въпрос за ПАРИ и то много ПАРИ!

Тики-така-тики-така ... не върви вече. Пожелавам им всеки мач да имат по 70% притежание на топката и такъв резултат. Тази игра се играе на голове, не на притежание на топката и брой пасове.

Е, не може все победи. "Реал" изиграха забележителен мач, без съмнение. На горкият Пуйол му скасаха кръста от финтове. А Пике е силно надценен, според мен. По-добре да седи между кълките на Шакира, без да протестира. Аз не бих:)

ами явно пари в графа съдии на барсата сваршиха,и ги нямА йовребйо,фриск,и т.н,,,,може би и свърши кръвния стимулатор на д-р фуентес, от съда кадето се намира не може да ги снабди.чики-рикито,вървя докато играеха 11-10 човека във всички възлови мачове досега,а фалшивите златни топки се видяха не за пръв път,и то директно в сблъсък на мошенника меси срещу ограбения роналдо. заслужено,с оглед стадиона който пускаше пръскачките на моуринйо,и го душаха/валдес/ насред стадиона,хварляха свински глави,стимулираха и тренираха провокации и падания... само барца

Без треньор не става - Роура е просто заместник. Първите два гола на Реал станаха заради груби грешки на Пике и на Пуйол - защо не игра Алекс Сонг, който е по-бърз от Пуйол и защо Вия не влезна още първото полувреме на мястото на неадекватният Фабрегас е загадка. С такава хаотична и безидейна игра Барса нямат шансове в сериозни турнири !

Не очаквах, но честито на Реал МАдрид!!! Барселонците нещо ги няма напоследък!

"Така се стигна до 57-ата минута, когато Реал организира отлична контраатака, а Шаби Алонсо намери по чудесен начин Анхел Ди Мария, който опита да преодолее Карлес Пуйол, а защитникът на Барселона се подхлъзна и аржентинецът се възползва от това" Тоя дето е писал това, явно се е разсеял в тази минута! А бе охлюв, Ди Мария му счупи кръста на Пуйол с финт, бе, къде го видя подхлъзването и т.н. Честито на РЕАЛ! А бе, а къде Мьеситу? Сигурно си лъска подаръците от фифата!

Аз колкото и да го гледам, Пуйол всеки път си се подхлъзва ... Ама добре, че и съдиите се включиха, 3 несъществуващи засади и 3 несвирени дуспи. Особено второто полувреме Шави Алонсо дето помете Педро и го изхвърли от игрището без дори да играе с топката. ..а сетих се и съдията дето направи боди-чек на Меси първото полувреме пак в наказателното, при едно двойно подаване. Този съдия само дето не успя лично да вкара гол на Барса.

Ааа, веднъж без съдийска подкрепа да се види колко могат театралите от Барса. И с Милан сигурно съдията ги ощети! Май когато са 11 на 11 резултатът е друг! Нека и те опитат от собственото си лекарство:-)

броиш засадите, да те питам гледал ли си първия мач? Като отявлен фен на Реал, тогава този фактор някак си ти е убягнал, защото не ти е бил удобен! А че Барса вчера играха без всякакво настроение е вярно и Реал съвсем заслужено ги би!