Тезджан Наимова стана европейска шампионка

Тезджан Наимова изуми всички и спечели финала при жените на 60 метра от Европейското първенство по лека атлетика в зала, провеждащо се в Гьотеборг, Швеция.

Обратно в новината

Коментари - Тезджан Наимова стана европейска шампионка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама как се набра в последните метри- направо ме изкефи.

Поклон пред това момиче! Поклон пред тази Българка! Грозно бе само отношението на "звездата" Лалова към нея! Можеше поне от кумова срама и тя да вземе един трибагреник! И не ми говорете, коя е по-българка! То се видя! Благодаря ти Тезджан!

Какво грозно отношение видя ? Ивет отиде и поздрави Теди , а колкото до трибагреника , неписано правило е със знамето на държавата си да обикаля шампионът и в редки случаи някой от другите медалисти . Ивет стана 4-та , но доколкото я познавам съм почти сигурен , че ако беше в тройката и тя би развяла българския флаг . 4-то място за Ивет е по-скоро провал според нея самата , така че тя няма повод за гордо развяване на знамето . Не съди по това , което си мислиш , че виждаш . Ивет е страхотен човек , каквато всъщност е и Тезджан .

Зарадва ни това девойче точно на трети март да и е честита победата и да продължава напред успех и искренни поздравления.

Браво на момичето.До колкото знам от Турция и Азербейджан са й предлагали да се състезава под техен флаг, но тя е отказала.Истинска българка, за чест и слава на Родината!

Много български спортисти се състезават в Турция и това не прави впечетление на никого. Отишли са на гурбет. Когато става въпрос обаче за български спортист , етнически турчин или с турско самосъзнание или просто с турска фамилия , тогава нещата се политизират, което разбира се не е в интерес нито на състезателя, нито на спортната етика. Сигурно трябва да се направи нещо в духа на спртсменството и вероятно първото нещо е да не се употребяват обидни изрази, когато нещо не ни харесва.

че тя може да е българо-мохамеданка..

Според нашите медии тя и Лалова от две години се състезават за турски отбор, но премиите общо взето били скромни , като за лека атлетика. Лалова живее в Италия , а се състезава за турски отбор и според нея от атлетика трудно се живеело , но със спонсори , можело да се вържат двата края. Ако Наимова стане топ състезателка с шансове за олимпийски медал, вероятно нашата федерация ще вземе добра трансферна сума, при интерес от друга държава - Турция , Азербайджан , Казахстан и други.

Браво! Заслужава си златото! Пожелавам и още много такива успехи!

Тъжното е че сега Турската Федерация по Лека Атлетика ще и предложи 1 000 000 долара за подготовка ако облече турския екип , срещу 20 000 от Българската ... :( ...Но нека да ходи Момичето-шампионка - не и се сърдя ... Хранъта прави борбъта - гладен атлет резултат не може да ти покаже

Не прокобявай!

''Сега'' ? Че тя да не е добра атлетка от два дни ? Ако се интересуваше малко повече от спорт , щеше да знаеш , че Теди отдавна е в елита .

деер

Браво!! Лошото е , че пак индивидуална дисциплина......

E да ама тая Тезджан вече изтърпя 2 годишно наказание.Така ,че аз лично не уважавам такива хора.

"За един бит двама небити дават" - поговорка с подтекст. Да й е честита на Тезджан титлата! Умната и напред! Бъдещето е нейно.

Да бе а другите пият само пепси и сок от бъз. Да и е честита титлата.

Каква ирония на съдбата!? Когато леката ни атлетика се гърчи години наред без успехи,точно на Трети март, българска гражданка с турско име печели титла! А сега да се видим,ще спазваме ли заръките на Левски ,или отърване от Байганювщината няма!?

много от така наречените българи с турски имена се гордеят със страната си, вълнуват се когато чуят българския а не турския химн и биха се били редом с всички останали за да защитят родината. заеби името, важен е човека и постиженията му, така че честита титла на България

БРАВО!!! Да е жива и здрава и да ни радва и за напред!!! Сигурна съм, че се гордее с Родината си и с химна ни!!! Съдбата ни е предопределила да живеем заедно на това малко парче земя, в мир и любов, а не да се делим.

Да е жива и здрава да прославя себе си и България. Ако се направи генетично изследване, най-вероятно ще се установи, че турците в България генетически са много по-близки до българите, отколкото до турците в Анадола. Голяма част от турците в България са потомци на българки, омъжени насилствено през вековете на турското робство за турци. Замисляли ли сте се, колко жени туркини са преминали Босфора с турската армия и са се заселили в Европа? Дали жените са следвали в походите в Европа своите мъже? За кого са се женели оставените в турските гарнизони на Балканския полуостров десетки хиляди войници?

Глупости си писал.След войската,винаги са населявали с компактни маси завзетите територии.

Да си жива и здрава, момиче! И само успехи занапред!

И да си пие лекарствата преди състезания.

ТИ КАКВОТО И ДА ПИЕШ ЩЕ СИ ИЗВЪН ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ.САМО С ЛЕКАРСТВА НЕ СТАВА.СТАВА С МНОГО ТРУД

Всички пият по нещо. Титлата си е титла. От много западни отбори половината са" астматици " и подобни за да оправдават следи от някой вещества.