Коментари - Майкъла: Радуканов ще е новият треньор (снимки) | Корнер.dir.bg
назад

Майкъла: Радуканов ще е новият треньор (снимки)

Милен Радуканов почти сигурно ще е новият старши треньор на ЦСКА. Новината разкри изпълнителният директор на отбора Георги Илиев – Майкъла.

Обратно в новината

Коментари - Майкъла: Радуканов ще е новият треньор (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Ж.АТАНАСОВ,защо не вземеш отношение срещу килара на ЦСКА-ПРОСТАКА,МАЙКЪЛ.Или по късно пак ще търсиш причините където не са.Тая говорилня изказваща се по всякакви въпроси съсипва отбора.Неговата "компетентнст"се простира от финансите на клуба до чисто спортно-техническите качества на всеки футболист.Отнего тренерите не могат да направат един смислен разбор.Той по този начин торпилира всичко,все пак има "домашни"тайни.

не се гръмнете всички там... Почвате вече тотално да дразните. По-добре закрийте отбора, само се евате с него и привържениците...

Тоя пак нещо не е разбрал договора на Радуканов е две години.

След 4 месеца ще дойде Стоичо и ще закрие червената химера ЦСКА.

pompai

Майкъл толкова се насра ,че ми е неудобно да ти кажа .Ти си не за ЦСКА там а за пари и далавера като собствениците.

pompai

Това ЦСКА-го използват Мутри да правят и печелят бизнес в София.Щом Софето си го харесват да си ги държат мутрите в Софето.

Имам чуството, че чета текст, превеждан с Google Translate. Майкъл, мислех те за кадърен човек, а ти не можеш да вържеш две приказки...

Ръководството на цска е много тъпо! Що махнаха успешния треньор Радуканов, когато играта им вървеше? Ако бях на мястото на Милен, щях да им бия дузпата на тия мошеници!!!

Сатиричен или Большой театър, изберете вие!

Е тоя ГЬОН и ДРРРРРРТВЕНЯК ще тури ТОЧКА НА ЦСКА. Гледайте само какви нелепици говори.За коментарите и анализите му не ми се говори.ЛУД човек от всякъде- равен по прстотия само на ЕДИНИЯ ИВО ТОНЕВ.

Руиз

Нищо добро не чака ЦСКА. Байганьовски приказки за първо място, за купа ,за Шампионска лига са бълнувания на болни мозъци.

деер

Защо подхвърляте през 5 минути статиики по една и съща тема ? Нека всички коментари за простотиите в ЦСКА бъдат на едно написани и поне секретарките в Титан да ги прочетат по-лесно - все пак са мнението на запалянковците!!!

ПФК "ЦИРК".

"Ще видим какво ще направи за 4 месеца" - що за идиощина?! Какво толкова очаквате да се случи за толкова кратко време. На всичко отгоре този човек е показал какво може във футбола-защо да не му се даде повече време. Резултатите идват когато се гласува по-голяма свобода и доверие на треньорския щаб.

Е защо за 4 месеца. Направо трябваше да го вземат за 4 седмици. Майкъла нещо не е в ред с мисловната дейност. Пълна подигравка с името ЦСКА.

последния път и отбора беше доволен и феновете но го смениха винкелите каква е гаранцията че ще остане оставки на пернишките ергени трябва барабр майкала

Мачкъла, тая песен сме я слушали вече! Милен е любимец на агитката, който и този път ще бъде натирен от 2-те пернишки мутри и от теб накрая. А дали ще са 4 месеца или 4 мача никой не може да каже, щото ония 2-та гонят треньора всеки път когато жените им не им пуснат предната нощ явно.