Борбена България взе точка в Копенхаген (видео)

България завърши наравно 1:1 с Дания в Копенхаген в мач от световната квалификация за Мондиал 2014.

Обратно в новината

Коментари - Борбена България взе точка в Копенхаген (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчетата играха със сърце! Браво на Любо Пенев, който наистина възроди отбора! Сашо Тонев изработи гола, а Манолев го реализира по най-добрия начин! Така нареченият "Мистър Грешен" Ники Михайлов спаси няколко положения, но на дузпата се представи много много зле! Така, че по-малко чупки и муцки в клипове, а повече работа на тренировки! В заключение мисля, че В. Лозанов няма място в отбора изобщо! Успех момчета!

Удоволствие беше да ги гледаш лъвчетата ! Ако не беше сънародника на няколкото малоумни хейтъри , щяхме да ги смажем бозавите. С гордост и благодарност : БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ !!!

Нямаме никакви шансове за класиране с тези 4 равенства от 6 мача!

Вярно е нашите футболисти, играят ганкиното на бос крак :))

Имаме-нямаме не е важно. Не може да се отрече, че това е най-доброто представяне на нацотбора в квалификации за последните 13 години. Което е добре.

Видяхте ли как бяха написани иманата на държавите DENMARK-BULGARIEN ??? Що за глупост от датска страна??? Като дойдат тук да не забравим да ги напишем DANIEN !!! ХАХАХАХАХА А относно играта на БГ национален отбор ВЕЛИКА Е

Уникално красив гол за българите и още няколко пропиляни,истински възможности.Жалко.Играха според възможностите си,но сърцато.

Абе оставете световното,резултати,класиране,момчетата играят надъхано и борбено,кеф е да си фен на такъв отбор,радост

Това е немислимо.За първи път от периода 94-96г. съм толкова щастлив от нац.отбор.Л.Пенев се доказва като страхотен треньор 6 мача без загуба в тази група!!!Ако се замислите това е равносилно на световни шампиони...Като чуя стартовите 11 само казвам "Кой...Кой???"Браво...Дори и да не се класираме дори ида загубим всички мачове от тук нататък това си е страхотен успех.Браво момчета браво Любо!Не знам за другите но аз съм горд.Браво!

Лотар Матеус, като си тръгна се направи на примадона и каза че само той бил професионалист и българския отбор "не става". Дойде Л. Пенев и какво направи със СЪЩИТЕ футболисти :) Аувидерзейн Лотар. Отивай да се снимаш, че за футбол не ставаш .!.

деер

За парите , които му плащаха -толкова. Пенев е единственият човек, които се завъртя с мутрите, копира техен манталитет, но иска да направи нещо градивно в България. Повтарям единственият български футболист!! Моля Ви спрете да толерирате темата , че съдията ни е виновен. Момчетата само това чакат и ще се отпуснат и пак ще ги четем в жълтите новини. Не си мислете , че могат лесно да бъдат постоянни в старанието си. Имаме развитие в футбола , заради кризата и това , че се продават момчета рано. Не си ли задавате въпроса - защо след златното поколение имаме само няколко светулки и полузвезди. Нали всички родни президенти тръгнаха да искат да продават футболистите на 26 , за повече пари и накрая дори не всички свършиха като Гонзо. ... А за съдията си погледнете , откъде тръгна контраатаката ни .... Трябва да се постараем да успяваме да разгръщаме повече от веднъж на мач нашите контраатаки , че не може да изискваме 100% успеваемост от головите ни положения.

Хей хора, в последните години като наближеше мач на националния и ми се свиваше сърцето. Сега тези футболисти ме накараха да чакам следващия мач с нетърпение.

Браво на футболисти браво на треньори сега единствено вие сте хората който носите усмивките и гордостта ни че сме българи.Поклон.

Браво, момчета! Показахте сърцата игра и това, че завършихме наравно може само да ви нахъса още повече. Радвам се, че отбора възкръсва отново и с още работа успехите сами ще дойдат. Виждам, че и Любо Пенев мисли предимно за играта и не му пука от писаниците на разни драскачи. Смело напред и нагоре!

Браво на Любо Пенев,Ради Здравков и разбира се на момчетата,които изиграха много правилно срещата.Много се радвам на тези млади момчета,че играят с такова желание и себераздаване.Пожелавам им успех от все сърце!

просто изпуснахме 3 победи- 2 с дания и мача с чехия. трябват ни още 2-3 класни футболисти , а не божинов резерва. дано от младежкия се появи нещо хубаво. иначе има развитие към добър колектив със свестен треньор.

choko73

А защо забравяш и мача с Италия?

да кажем,че са изпуснати поне 4 точки. лошото е , че бфс не организира качествени прият. мачове за да се обиграват повече играчи в повече ситуации и стилове на игра.

Само едно им остава да научат - как се пази резултат и как се удвоява. И ето ти Бразилия!!!

И в допълнение - някой да разясни на младоци като Тонев, че футбола е колективна игра, а не място за самоизява. Да си свали малко носа. Заради неговите амбиции да блесне изпуснахме победата. Справка - три чисти голови положения, лошо отиграни.

не беше точно така.

Много правилно. Треперил съм като дете вчера, и много ме е яд че ни вкараха от такава спорна дузпа. Но е факт че датчаните също имаха своите положения, и както каза Ивелин Попов след мача - "Равенството е най-справедливия резултат"

Поздравления! Когато се играе за играта, резултатите винаги са налице. Успех!

Радва ме не само резулатът (макар че можеше и повече), но и играта - отдавна не съм виждал Български отбор, било то клубен или национален да играе толкова модерно - с бързи подавания, в празните пространства и на скорост. Иначе все се залагаше на продължителна индивидуална игра и подаване точно на крак. Бравос, доставиха мми удоволствие да ги гледам. Датчаните се показаха като посредтсвен отбор, разчитащ на ония мутатнти напред, ама то иска и акъл, пък той на високо не вирее ;-)

choko73

Е явно вирее, щом успя да излъже читака да му свирне тази "дузпа"!

Така се изнервиха датчаните след като им вкарахме гол, че като нищо щяхме да им вкараме и втори и то без да си даваме зор. Ама съдията реши да им помогне поне да изравнят, че нали тия нямат загуба на свой терен при квалификация от сума ти време и няма точно сега една малка България да им се опре я.

Радвам се,че комплексираните драскачи се скриха.Доста хора не вярваха на Пенев,че ще направи добър отбор,но това вече е факт.Имаме отбор на който тепърва ще се радваме.

Браво, ЛЪВОВЕ! Българи-Юнаци! Изключително много се радвам, че имаме отново много добър национален отбор по футбол!!! Заслужавахме победа!!! Съдиите почти винаги са ни ощетявали, затова отборът винаги трябва да играе още по-добре, за да компенсира техните "грешки" Още веднъж поздравления за всички БЪЛГАРИ!!!

Турците са много слаби съдии видяхме мача Реал МанЮнайтед и сега същата работа иначе Браво на нашите момчета бяха страхотни

жалко и нелепо е да се оправдаваме винаги сас садиите? на калпав уи и вуната му пречи! датчаните имаха повече шансове, но нямаха касмет. за бразилия ще отидат италия и те. ние не заслужаваме.

"сАдия", "кАсмет" ? Какаво да говорим повече?

Само аз ли мисля, че изгубихме две точки?

Изумен съм и много щастлив от възраждането на нашият футболен отбор

тия датчани ако не им дадат дуспа или не играят с човек повече не могат никога да направят равен,така беше и в двата мача и се видя че не е случайно!!!

деер

Ако затворим на самотен остров всичките ни журналисти ще продължим да си подобряваме играта без да се главозамайваме! трябва да се научим да си разгръщаме контраатаките, за да бележим по-често, да спрем да си изкарваме лесни картони, да играем чисто в наказателното си поле,като владеем топката да гледаме напред, а не в топката.....

Тактически добре изигран мач, отново с много хъс и желание, едно голямо БРАВО на момчетата и Любо Пенев! докога ли съдиите ще ни пречат и ощетяват??? това е подигравка с труда на всички...

Това не са съдии. Това са анадолски свирачи!

хубава работа, ама балгарска. бразилия само в мокрите санища. не сме дорасли за там с трениори като чичовото и селските играчи.

Винаги ще се намери някой,на който снощи не са му пуснали и ще седне да изтърси някоя глупост!

Дори да не отидем в Бразилия, това не променя факта, че ти си нещастник!

Ти май не си българин , като ти гледам правописа.Ако е така , остави ни на мира , да се порадваме на хубавия мач , и да посъжаляваме за пропуснатите шансове.Ако не си българин , пожелавам ти твоята страна, която и да е тя , да се класира за световното.Но сега ни остави на мира!

браво момчета!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.