Локо Сф изхвърли ЦСКА, съдията опорочи мача

С гол от дузпа на Даниел Пеев Локомотив София победи ЦСКА с 1:0 и се класира за полуфиналите на турнира за купата на България. "Железничарите" спечелиха скандалния четвъртфинал-реванш на стадион Българска армия, като особено напрегнати бяха последните десетина минути, когато съдията Калин Людмилов се превърна в главно действащо лице.

Обратно в новината

Коментари - Локо Сф изхвърли ЦСКА, съдията опорочи мача | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Мачът се провали от 22 играча на терена, от техните треньори и президенти най-вече. Съдиите допуснаха грешка и на записа се вижда точно кой каква вина има за дузпата и картоните. Нека създадем условия да се радваме на 22-та на терена и да не се занимаваме със съдии и агитки!

И МАЙКАЛА И КОСТАДИНОВ ДА СИ ОТИВАТ ОТ ЦСКА. БЕЗ ТЯХ ОТБОРА ЩЕ Е ПО ДОБРЕ

За такива фенове е простимо. ДУЗПА. Хайде повтори и напиши отново ДУЗПА. Аман от фенове чалгари.

100% , но е дело на защитникът, а не на вратаря.Тия журналисти гледат с червени очила!!

Да не бъдем злобни,а реални.Че имаше дуспа го видя само този,който не е гледал мача.Такова смешно съдийство не съм гледа никога-има дуспа,няма дуспа,а не има дуспа.Има червен картон,о сори няма,той е жълт ама за друг.За това обичам българския футбол,че може освен на играта да се смеем и на съдиите,които правят шоуто да е супер.

Има ДуСпа, няма ДуСпа...и Акъл няма също....:)

Всеки мач загубен от изкуствения отбор ЦСКА, ЦДНА, ЦДНВ Е ОПОРОЧЕН, НАЙ НЕОПОРОЧЕНИ СА МАЧОВЕТЕ В КОИТО ЦСКА СТАНА 9 Г. ПОРЕД ШАМПИОН НА СТРАНАТА . Е ВЕРНО, ЧЕ ВЪВ ВСЯКЯ ВТОРА СТРАНА С КЛАСЕН ФУТБОЛ ТОВА Е ПРАКТИКА. АКО МОЖЕМ ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ БЕЗ РОЗОВИ ОЧИЛА ?

Грухтете сега или замълчете завинаги!

Май и от купата се отказахме! Сега целта е оставане в А група!!

ГЛАВНИЯ СЪДИЯ - ЮНОША НА ЦСКА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ БЕШЕ В ЧЕРВЕНА ФЛАНЕЛКА И НЕ ИЗГОНИ ПРИСО А И ВСИЧКО БЕ ЧЕРВЕНО, НАКРАЯ СТРАНИЧНИЯ ГО ПОДВЕДЕ С 2 СМ. НО ТЕ НЯМАТ ПОВТОРЕНИЕ ДРУГАРЮ ШИВАЧЕВ. ОБЩО ВЗЕТО ЧЕРВЕНИ СВИНИ КАКТО КАЗВАТ В ПРОВИНЦИЯТА. А ГОЛЪТ НЕ БЕШЕ ЛИ СИГУРЕН АКО НЕ БЯХА ГО ФАУЛИРАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ ИЗРОДИ? А ПОМАГАШЕ И РЕЖИСЖОРЪТ ГРИГОР НИКОЛОВ С ЛИПСА НА ПОВТОРЕНИЯ В УЩЪРБ НА ЧОРБАТА И УДОБНИ В ПОЛЗА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ОТБОР -ПРИВИЛИГИРОВАН. ИВАЙЛО АНГЕЛОВ НЕЗАВИСИМ ЦСКАР ТЪП.

Много злоба,бе.Веднага се позна,че ти и другите злобари сте левскари.Загубили,загубили и какво,трябва ли с такива епитети да се обръщате към вечния враг,който ви диша във врата.Може би сте ултрасите на Левски и аз си губя времето да пиша на ненормалници,но никога не е късно да приемете човешкото.Помислете си преди лягане.Той ви гледа от горе.

Ха-ха-ха-ха-хахххх - каде е сега luzer да покоментира малко, много компетентно. Ама комунистчетата и приваргениците на техня отбор са като циганите - смели само пред умряло куче и като са на глутница!!!

Момчето с фесче Юзеир в момента е на командировка в турция, затова не пише

Юзеирчо не е в Турция. Той обикаля и тори по другите теми. Тук няма работа той!

Не са останали никакви съмнения,нарушението беше на 2 метра от пеналта.

Даже беше в наказателното на ЦСКА Червено знаме.

Беше на майкати в пу....та.