Левски падна в Ловеч, но ще играе на 1/2-финал

Отборът на Левски се класира за полуфиналите на Купата на България, въпреки че загуби гостуването си на Литекс с 1:2, като голът на чужд терен се оказа безценен за "сините".

Обратно в новината

Коментари - Левски падна в Ловеч, но ще играе на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литекс бяха по-добрият отбор и трябваше да продължат напред. С този отбор Левски са за никъде, никъдеее.Батков, гони ги всичките до с време.

левскар, ама това не е Левски. Кви са тези сенки по терена?

АЗ СЪМ ЛЕВСКАР ПО РОЖДЕНИЕ ,ДНЕС ГЛЕДАХ И ЦСКА И ЛЕВСКИ = ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ИМ НА МАЗОХИЗЪМ

Ха ха - ахмед ахмед класира уефски ! Да му дадат фланелка и номер и да започва - той се представи най-добре ! Подуянското отборче няма нито една титла или купа спечелена само с футбол - винаги след спорни съдийски решения в тяхна полза ! Винаги - цялата им жалка история е низ от съдийско подпиране, купени мачове и рамо от БФС ! Затова са евроидиоти ! Това не е футбол !

Да, спомням си как при резултата 7:1 се плащаше на всеки съдия "кеш" за всеки гол. За по-сигурно, че "грандът" ЦСКА, няма да се върне в мача, когато в началото стана по случайност 1:1, беше решено от корумпиращото наред ръководство на Левски да се плати за 7 гола, които по случайност се вкараха от игра, но задължително трябва да е платено за тях. Така си е и могат да се радват комплексираните драскачи тук, че всъщност сме платили и в Лигата, за да стигнем 1/4 финал с Мъри Стоилов. Абе, плаща се наред, иначе ЦСКА щеше да е само с победи и ако от Левски не плащаха и в Европа, ЦСКА и там щеше да събира купите. Предлагам Ви всеки да си гледа отборчето, че всички са "един дол дренки"!

ТИ ВЯРНО СИ ГОЛЯМ ГЛУПАК

Левскар съм но отборът ни игра слабо. С тези куци коне и вратар - паника сме за никаде

Нивото в шампионата ни (съответно и за купата) е безумно слабо. Основният проблем е, че няма постоянство в показваното ниво, което означава, че няма професионална работа, както от страна на тренирските щабове, така и от страна на самите футболисти (като отношение на футболистите към работата си). Затова е важно да има по-голяма строгост и амбиция във водещата фигура на треньора - примера с Любо Пенев, който виждам за подходящ треньор за българските условия. ЦСКА сбъркаха безумно, когато го махнаха, заради няколкото му "перкания" по вратовете на лигавите лекета и строгите наказания на разьайтените пияндури. Макар да съм левскар му се възхищавах как можеше всеки път да изкарва стегнат отбор на ЦСКА с прилично поведение на терена, включително и срещу Фулъм, при положение че беше принуден по различни причини (обективни и заради негови решения за наказания) да сменя половината играчи през мач. Но у нас винаги има някакви други съображение, които са по-важни от това отборите наистина да се развиват успешно.