Феновете: Всички вън! Юноши да доиграят сезона

Обединените привърженици на Левски начело с шефа на фенклуба Владимир Владимиров - Гугутката призоваха в остра декларация футболистите и треньорското ръководство на тима начаса да си тръгнат и отборът да доиграе сезона с юноши.

Обратно в новината

Коментари - Феновете: Всички вън! Юноши да доиграят сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно съм съгласен! ТИя нещастници така или иначе провалиха сезона, а и в най-добрият случай ще се представят мижаво в Европа с ксъмет и мъка. Използвайте времето до края на сезона да обиграете отбор за следващия сезон. Дори продължете тактиката и догодина - няма да изпаднем, спокойно. А спестените пари от заплати не тия глезльовци инвестирайте в школите.

Красимир Балъков на ЛЕВСКИ

Боже, колко мъка има на тоя свят, Божеее... Че и полицията им виновна. Като крещите в автобусите и трошите каквото ви падне, пак ли полицията ви е виновна? Те повечето агитки са си от крими контингента, тръгнали да се жалват.

Оставам с впечатлението, че някои геренски фенчета са си въобразили, че уефски може да печели без да си купува мачовете - ама вие сериозно ли ? Че кога го е правил, та сега - една титла нямате, без "спорни съдийски решения" ? Нека Борат отново да ви купува съдии и да урежда срещите - тогава отново ще сте доволни ! Ако разчитате само на футбола - е, сменяйте отбора, на герена никога не е имало футбол, няма и да има ! Търсете изход с БФС, съдии и пари за мачове - останалото не е за вас !

Само за протокола: Красавецът от снимката защо е на свобода? Нали преди време уби човек изпреварвайки отдясно през аварийната? Пак за протокола: Левскар съм.

Е как защо - защото е от уефски, а уефски е отбор на милицията ! Какво стана с вашият идол гунди, който пиян уби себе си и трима човека - направихте го герой ! Е този уби двама, ако беше убил и още един можеше и него герой да го направите !

Много ти е промит мозъка LUSER. То на всички комунисти е така...

Вън продажниците от Герена , ако трябва всички в събота на стадиона ди ги изметем . Закакво ни е тази титла или купа когато сме жалки , незнам как да ги обидя за да реагират , но стяхната наглост и липса на всякакво достоинство ПОВЯРВАЙТЕ в събота пак ще са на Герена пак ще с...т , а после в чалготеката ще са номер едно . Жалка картинка , но наша реалност .

тази декларация е писана или от третокласници или от мъже-дебили. ако това е мисловното ниво на феновете в бг (говоря за всички, не само левскарите), то ясно защо и футбола ни е на такова дередже.

Писана е от най-умните сред тях - учили до към 5 клас...

Айде айде, полицейски произвол. Заради вас "запалените" футболни фенове не ходя по стадионите. И кои сте вие та да искате нещо от собствениците на отбора. Кат не ви кефи чао. Ама не, друго си е да сме могъща група от пияни олигофрени които са вярни до живот на любимия отбор :)

АБЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОЯ ГУРГУТКАТА ТОЗИ МИЗЕРНИК ТОЙ КУФ ФЕН Е НАШИЯТ МИТКО ДУЧЕТО Е ПРИЗНАТ В ЦЯЛ СВЯТ УВАЖАВАТ ГО АГИТКИ КАТО ТЕЗИ НА ЛИВЪРПУЛ И СТЯУА А ТОЯ КОИ ГО ЗНАЕ.ВЕЛИК СИ ДУЧОМИРЕ САМО НАПРЕД ТИ ВОДИШ АТАКАТА НА ЦСКА ПРИЯТЕЛЮ ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ АНГЕЛОВ

Според мен има само един истински проблем(не че няма и други по-малки и незначителни) в Левски и той се нарича Илиан Илиев!!! По-страхлив и тактически неграмотен треньор не сме имали! Сега като се замисля, че то при Гонзо май играхме по-силно и по-красиво!!! Значи Литекс може да пуска едно 16 годишно момче на такъв мач като с Лудогорец, а Илиев не може да пусне Вутов с оправданието че играел много в младежкият национален и бил изморен... Ами близнаците и не само те... Просто да се измита от Герена !!! С този бюджет и финансова дисциплина каквато има може би само в Левски, в последните два сезона трябваше да сме поне един път шампиони. Не може отбор който се бори за получаване на лиценз, футболистите му не взимат заплати с месеци, да играе по-добре и да ни бие където ни срещне... Или разни отбори които а-а да изпаднат в Б група а в същият момент да ни правят смешни на Герена и като допълнение, сигурно заплатите на тези момчета сигурно са по 500-700 лв. Тази година да я пишат нулева, ако трябва и догодина но да започнат на чисто само с наши юноши и резутатите ще са налице. Сигурен съм че догодина Литекс няма кой да ги бие! Гледах мача Берое - Ботев вчера, ами те и двата отбора са на светлини години игрово от нас!!! Като заключение колкото и да не ми се иска, мога твърдо да заява че с тая игра отбора не заслужава място по-нагоре от осмото!!! Напълно реално изглежда дори да не се класираме за евротурнирите: Левски - Локо (Сф) X Литекс - Левски 1 Левски - ЦСКА X Локо (Пд) - Левски X Левски - Миньор 1 Ботев (Вр) - Левски X Левски - Лудогорец 2 Етър - Левски 2 Левски - Славия 1 Което прави 13 точки и ми се струва крайно недостатъчно. Спечелването на Купата на България също може да е мираж, защото първо трябва да отстраним Локото, а това ако стане се надеваме я на Берое я на Славия....

С партиен секретар от ГЕРБ начело толкова. Многократно призовах Тоньо партията да бъде изхвърлен от отбора, но платените Гугутки не можеш им наля акъл в главите

Левскар съм.Гледам мачовете само по телевизията.Мнението ми е,че Левски не се развива като модерен европейски отбор.Много време изтече с участието на Илиан Илиев ,без никакъв признак,че той изгражда такъв тим.Илиан Илиев трябва да се оттегли като треньор.Привлечените нови наши играчи нямат нужната интелегентност.Такъв е например лявото крило Василив.Такъв е също Старокин.Тези младежи не гледат ли как играят колегите им в Англия,Испания,Германия.И така,Илиев инякои млади-вън!

Tолкова ли е сложно да се последва моделът на литекс през тази година. цамо по този начин българският футбол ще тръгне нагоре и играчите ни на 22 2з години ще ги прилапват европеиските грандове. п.с. 3а жалост това ще си остане една моя мечта поради простата причина, че в отбори като левски и цска, феновете си знаят своето и искат резултати веднага, а за да се изградят качествени юношите трябват поне 5 до 10 години :)

Същите простотии,като на протестиращите.''Искаме,ама не знаем какво."Какви юноши бе,тикви?!Като започнат да им слагат по пет гола?!То в цялата страна няма футболисти,ни в школи ни в моли.Абсолютни дървета.И тук идват конкретни въпроси.Защо им дават луди пари,вместо да ремонтират стадионите?Защо хвърлят пари на вятъра,за лагери по чужбина,вместо кротко да се ''подготвят'' в България?И други такива,а не дрън-дрън-юноши...

Прав си мамка му. Защо са такива заплатите като те не са стойностни футболисти. Ами те не могат да спрат една топка като хората. Ок ама са профита не може така. Ама за това по добре юношите да играя, че поне да не се дават толкова пари за заплати, а че и те не бивата си го знаем. ЦСКА бе отсранен от МУРА отбор от юноши и най наглото беше, че Стойчо Младенов(човек който уважавах) каза че трябвало чужденци.

Aми така е.Ако играят прилично и честно,ако има публика и приходи от тв и от реклами,нека да получават.Но при сегашното положение..Даваш им по 1000 лв. и толкова.Ако пълнят стадиона,ще има и заплати.Като бях малък,на Сл. бряг беше пълно с отбори от Норвегия,Дания..подготвяха се тук.Нашите лигльовци,ще ми ходят по чужбина...Подготовка за едни мижави 15-20 мача....И те след 6 кръг,вече ''натрупват умора''.Абе,пълни идиотии.Чудя се на акъла на собствениците

Отдавна не гледам българското първенство.Не ми пука Левски или ЦСКА, пука ми обаче за развитие на спорта в България.Да има децата, къде да тренират да има бази силни и работещи спортни клубове а не перални...на някакви Псевдо-мафиоти.

деер

Ами, елементарно е!! За следващия мач жива верига и не пускате отбора да влезе на стадиона!! И готово.....

най- забавното е , че тия говеда все още имат шанс за титлата и купата след толкоз издънки. нещо яко скърца в уевски фк.

Да, забавно е. Щом Левски са толкова зле, представи си и при останалите отбори какво е положението, щом Левски е на крачка от първото място. Лудогорец все още нямат манталитет на победители и също допускат сериозни периоди на спадове. ЦСКА въобще не ги коментирам тази година, макар да е също смешно, че и те напират към челото. Какво да кажа - пародия. Опитвам се да не се ядосвам, като игнорирам нашето първенство, но пустите ми левскарски пристрастия мира не ми дават, като мерна някоя новина от сорта "Левски се препъна еди къде си ..." - сигурно е така и с армейците по душа. Проблемът е, че ние запалянковците не издържаме клубовете и 99 процента от пишештите тук не дават и стотинка за клуба (в Барселона мисля, че е в голяма степен обратното, освен че имат и големи спонсори), съответно няма как да определяме каква база трябва да има и какво трябва да строи собственика, щом не го плащаме. Трябва да приемем, че нашите отбори не са професионални, щом футболистите и ръководството нямат професионално и отговорно отношение към всяка минута от подготовката и от срещите. Да, ок, Левски е традиция, Левски е за феновете, но феновете не плащаме заплатите, даже и ако се плащат на юноши, съответно нямаме право да определяме нищо друго, освен за запазването на традицията за цветовете на фланелките. Приемаме го и чакаме да дойдат по-добри времена, когато някой, разполагащ с пари, ще може да организира по-добре структурата и тогава може и да се върнем на стадионите. Дотогава, единствената законна и адекватна реакция е да не им обръщаме внимание. Тази декларация е обръщане на внимание, каквото в момента играчите и ръководството не заслужават. Ако стадионите останат напълно празни и ако сменяме канал, когато дават български мач и рейтингите паднат до минусови стойности, тогава може и да има някакъв положителен за развитието ефект.

Много се радвам че най-накрая и сектор Б реши да свали доверието си от тези некадърници и ги подкрепям напълно.

И ти "левскарина" си доволен от играта вчера и резултата 1:1. Що не си махнеш превръзката от очите и престани да гледаш стари записи.

Това е игра. Това са постигнали. Дай да ги обесим - това ли предлагаш? Или да се понадрусаме и да чупим и хвърляме факли? И ще започнат да играят - нали? Всички сте големи специалисти - затова изгонихте нормалните фенове от стадиона. Останахте само откачалки и наркомани, да правите оборот на пласьорите ви - "ръководители на агитки"...

Много е прав ХХХ

Направо съм изумен.За пръв път(аре може би за втори или трети) чета наистина смислен и обективен пост от левскар.Поздравления.Напоследък учените наистина доказват,че за да си фен на ПФК Левски,който ходи на стадиона IQ-to ти не може да е по-голямo от 20,което само по себе си е феномен,защото както е известно, чувство за хумор не притежава нито едно живо същество освен човека,а при някои от тези екземпляри с коеф. на интелигентност като на новороден макак се наблюдава такова в лозунгите и песните,които пеят по стадионите

Напълно съм съгласен! Разните му пишман звезди и най0вече купуваните от чужбина боклуци скапаха футбола ни! Вече и малките деца разбраха че тези покупки се правят с цел пране на пари, а не да става по-силен отбора. Ограничение за скапаните чужденци до 2-а в отбор, не само ще даде шанс на националния, ами ще направи и пъррвенството ни по-силно! Опитайте и вижте, ама как ще крадът ония???

Говорите глупости и един друг се нахъсвате... - КАК ЩЕ ОГРАНИЧИШ БРОЙКАТА ОТ ЕС ДО 2-МА...? ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО.

Казвах АКО еди какво си, то еди къв ще е ефекта. И стига сме оправдавали родните мутри с това ЕС. Дреме им на ЕС колко чужденци ще си купиш. Огледай се какви мижави отборчета без чужди играч са осттранявали и Левски и ЦСКА последните 15 години и поле ми говори кое е глупост. Всеки отбор си провежда каквато си иска политика. Другото са оправдания. Какво повече да ти обяснявам. Седнал барозо да кара родните мутри да купуват боклуци от чужбина на килограм. 2 думи написа а толкова идиотизъм показа , че .....

ЦСКА-р съм, но в случая подкрепям левскарите... със собственици като гърнетата, ганю, домуса нищо добро не чака БГ футбола... така и не им увряха главите, че може да купиш мач, два, цялото първенство, да хванеш съдия или цялата бригада - да, можеш, ама накрая стигаш най-много до Загреб, Мура или Сараево...

gunslinger, абсолютно те подкрепям, но ми кажи аджеба кой да дойде на мястото на тия дето си ги изброил?? проблемът е, че ни е болно обществото, а какво остава за спорта/в частност футбола/....

Mario Draganov

Спрете да им ходите на мачовете, спрете да ги гледате по телевизията! Не съм чуждопоклонники и предпочитам да гледам български футбол, но не го правя вече повече от 10 години. Предпочитам да ходя на театър. Българският футбол е идеално средство за ечисти финансови сделки и пране на пари. Не, благодаря!

Левски трябва да се изчисти, но не от професионалистите с договори, а от наркоманите в агитките, покриващи се зад името на отбора. Време е ПРОКУРОРИ и ДАНС да влязат във футбола и както босове на отбори, така и ръководители на агитки (пласьори) да бъдат тикнати зад решетките. От тази "декларация" си личи, че дрогата която взимат е доста качествена. Подпис: Левскар, който никога няма да стъпи на стадиона, докато надрусани се гаврят с името на Апостола!

Подкрепям. "Агитките" вече са организирани банди, които разчитат на безнаказаност, скривайки се за мастити футболни босове.

тоя е доказателство че феновете са най-прости

Батков, гони ги! Ние можем да прощаваме загубена шампионска титла! Време е някой да изхвърли боклуците с луксозни возила и с чалгосани мозъци от футбола. Футболът се играе 10г., но тези които го играят да го играят така, че да бъдат запомнени като футболисти, а не като чалгари.

Във футбола в малки държави като Б-я колкото вложиш за селекция толкова ще изкараш.Пример е Лудогорец, Литекс, Левски от преди 5-6 години.По-добре 3 истински за първенството играча и пълнеж от школата отколкото чужденци от Б и В лиги.Ако бяха запазили Гара, Жеан Карлош и ЗеСоареш щяхме още 2 титли да имаме във витрината, но Мустака е лаком и не разбира от фурбол.

Напълно се присъединявам към декларацията на феновете. С тези куци коне любимият ни отбор е обречен и е срам за привържениците

"защо за пореден път брутално бяха бити хора на общо основание?" Ами много просто - Защото не са хора,а говеда ! А говедата разбират само от бой !

Чудя се какво да ти отговоря. Ама явно по-добре да не отговарям за да не влизам в един безмислен спор с човек който няма нищо общо с Левски. И като такъв не пиши коментари ами си чети нещо друго.

Добре :)