”Левски” не победи ”Иртиш” на ”Герена” (видео)

"Левски" стартира новия сезон в европейските клубни турнири с нулево равенство срещу казахстанския "Иртиш Павлодар".

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” не победи ”Иртиш” на ”Герена” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левскар съм още от дете, помня големия отбор на Левски от средата на 70-те години /с Панов, Ивков../, следващия голям отбор от средата на 80-те /с Наско, Боби, Гибона, Кокала и т.н./; Но сега само мога да кажа: поредният резил за Левски и поредната порция помия за изстрадалите фенове.

"мека" и беззъба игра - толкова ! Казахстанците са един добър отбор, който ако беше тръгнал в атака преди последните 15 минути щяхме да "лизнем дръвцето" още в София. Всичко си е до треньорски решения и слаба подготовка за мача от треньора и ръководството. Едва ли някой е очаквал гостите да играят по друг начин. Провалиха се не само футболистите. Там ... дупе да ни е яко с такава недомислена тактика. Можем да бием само ако ги излъжем да решат, че са по-добри. и се ракрият. Едва ли обаче !

От УЕФА, ако са гледали мача снощи нищо чудно и още по-предварителен кръг да измислят, че да не пречат на футбола, а и да се раздват заслепени фенове. Насила футбол не става - хора,които ритат топката с цел единствено да си получат заплатата накрая не са за телевизии и показване в Европа.

Така ще е докато се разчита на чужди футболисти. Родните школи кучета ги яли. Те изискват време, работа и пари. Като гледам първенството, скоро незнам дали изобщо ще съберем национален отбор.

БАЙ ГАНЬО ПАК НАВЪРТЯ ГАЩИТЕ

КАКВА НОВИНА Е, ЧЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ПОБЕДИЛ...АМАН ОТ ИЗМИСЛЕНИ НОВИНИ

Не ми харесва играта на Левски. Този треньор не става. Тези центрирания от единия фланг към другия, абе не става работата. Докато Бетев играха много добре създадоха много положения и стилът им е топка на земя със скорост и т.н.

отборчето изигра мача стратегически- не пусна гол. сега ако ги разходят и до байконур ще ги изстрелят в космоса и ще станат галактически идиоти.

И ще имаме телета в космоса.

Срам!Срам!Всички вън!Нещастници!

Игати головата немощ.. и на това отгоре да пропуснеш и 11-метров удар! Сума ти и положения и не можеш да вкараш гол?! Няма какво повече да коментирам... то се видя.

ПРОБЛЕМА НЕ Е ДА НЕ БИЕШ А ДА НЕ БИЕШ ОТБОР КОЙТО Е ПЪТУВАЛ 4ДНИ И СЕГА КАТО ПАДНЕМ ЩЕ КАЖЕМ АМИ ПЪТУВАХМЕ 4ДНИ АКО ПАДНЕТЕ БАТКОВ ДА ВИ ОСТАВИ ТАМ ЗА НАГРАДА

Аз какво написах вчера? Ако дуспефски не вкарат гол за първите 10 мин. оттам нататък едвам ще доиграят мача. Браво Дуспефски, доказахте за пореден път че сте евроидиоти, вече и евроазиатски идиоти. Скоро световниидиоти. Скапани чалгари, алкохолици и наркомани.

ТЕЯ ОТ ЛЕФСКО СА КАТО БСП. ИЗДЪНКИ СЛЕД ИЗДЪНКИ И ФЕНОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ЗАРЕЖАТ. БРАВО НА СИРАКОВ.ВЗЕМИ НА БАЙ ГАНЬО ПАРИТЕ И НАПРАВИ КАТО ГЕОГИ ПЕТКОВ-ЕДНО ПРЪСТЧЕ ПОД НОСА.РЕЗИЛ СЛЕД РЕЗИЛ.

Нямам пълен поглед върху играта, за другия мач ще се кача на стол и ще бием

Само вижте състава. Общо 14 "футболиста" взели участие, от тях 8 чужденци. Това Левски ли е? Ако трябва 2-3 години да се работи с български футболисти без да се гонят класирания, ама да се излезе от тази дупка, в която сме според мен заради знайни и незнайни чужденци преминали през Левски за 1-2 години на път за някъде. С Бг футболисти поне желание ще има за игра. Защото както е тръгнало и аматьори ще ни вадят душата.

Наско, голем срам бе братче. От утре ги спукай от гърч тия мърди, иначе заграждаме Герена!

Тия заслужават Волен Сидеров за президент!

Тя скоро и истината ще лъсне, като голия задник на Сираков (да е жив и здрав, но времената му отминаха)! Иначе поставени, коефициенти на България, атака на групите ... дано успее да завлече някой милион пак Батков, че иначе и Левски стават повече квартален, отколкото футболен отбор! Дълго ще се помни срещата - завинаги в сърцата ни, редом с ...

Валери Божинов би се вписал чудесно в този отбор на Левски! :)))

Състезание върви - Левски или Валери Божинов ще вкарат по-малко голове! Аз до вчера залагах на Валери, но снощи се разколебах много

ВМЕСТО ЧОРБАТА ЗАКРИЙТЕ ФК ЛЕВСКИ те са БЕДСТВИЕ ! Ти да не можеш да биеш КАЗАХСТАНСКИ ОТБОР и то в БЪЛГАРИЯ! Това е РЕЦИДИВ ЗА ФК ЛЕВСКИ с други насрани отбори от нефутболни държави! И СЕ НАТИСКАТ ВСЯКА ГОДИНА ЗА ТИЯ ПУСТИ ЕВРОТУРНИРИ И ПРЕЦАКВАТ ДРУГИ ОТБОРИ !

Някой да знае ЦСКА как са завършили снощи?

С телетата от Титан - никак. Като се махнат телетата от спорта и от клубове като ЦСКА тогава ще има футбол в БГ. Докато телета са навсякъде, включително и в БФС и повечето клубове, които ом полягват по телешки ще е така.

Е, как - снощи ЦСКА вкараха 8 ... бутилки алкохол и допуснаха само 5 гювендии! Изявленията на ръководството след това бяха съвсем неясни, заради редовното алкохолно фъфлене!

Българският срещу Казахстанският ... Борат! Мъка, мъка, много мъка има по този свят, Господи!

Докараха ни до там, че да се коментираме и треперим за "сблъсъци" с футболни отбори, които никой не е чувал от още по-"силни" първенства, като на Казахстан! Най-трагичното обаче са изявленията на т.нар."управници" в Левски - изказвания на заплатаджии са това.

абе и с тия ритнитопковци трябваше да ги бием,СМЕНЕТЕ ГО ТОВА МОМЧЕ(треньорчето) не е още дорасъл,гледам го вече 2 сезон мъчи се мъчи и нас и футболистите,а после се обеснява ама се едно е МАУРИНЬО баси

Последно Левски имаха отбор по времето на Георги Василев. От там нататък имат някаква група от футболисти който не стават за нищо. А и като гледам как вървят нещата в клуба и занапред нищо добро не ги чака. И преди да започнете с обидите искам да кажа ,че съм левскар.

И аз съм левскар и искам да добавя, че не съм виждал по-слаби " п.е.д.е.р.а.с.и.

И аз съм левскар , но това което гледаме е ПОРНО. А това е забранено да се предава по ТV-то преди 24.00

Слабаци

До"-" обясни, защо не са СЛАБАЦИ(говоря за ФК"Левски")