”Лудогорец” ще играе на стадион ”Васил Левски”

"Няма никаква драма по повод домакинството на "Лудогорец" в плейофите за Шампионската лига. То ще бъде на Националния стадион 'Васил Левски'", заяви министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” ще играе на стадион ”Васил Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА СИНТАКСИСА ОПРЕДЕЛИ ДАТАТА ЗА ДОМАКИНСТВО ДА БЪДЕ 21 СЕГА ПРЕДСТОИ ДА ОПРЕДЕЛИ ДАТАТА НА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДПС-ДС

До г-жа Министъра на спорта: Уважаема Госпожо, концерт ще има на 30 Август и 28 и 29 ще бъдат дни за подготовка . Ако Вие с действие или бездействие осуетите това, тогава на 30 всички ние с билетите закупени преди месеци ще Ви посетим и вас и г-н Орешрски и тогава досегашният уличен протест ще ви се стори детска забава и развлечение.

До Делиорманския ревльо, малко информация относно мача между Щутгарт и Ботев довечера: Match location Due to on-going construction work fort he Robbie Williams concert at the Merceders-Benz Arena on Sunday, August 11th, the UEFA Europa League third qualifying round, return leg will be held at the comtech Arena in Großaspach.

Добре бре хора, след такива мащабни строителства ще може ли да се оправи стадиона и тревата за месец за мачовете на националите или действат на принщи след кнцерт и потоп

Ами направете си концерта в някоя филхармония! Стадионите са за спортни мероприятия, а НАЦИОНАЛНИЯТ стадион е за представяне на нацията чрез националните отбори, в т.ч. и националните шампиони в международни спортни мероприятия! Като имаме за пръв път от мнооого години отбор като Лудогорец е задължително той да играе на националния стадион, още повече че той е единствения лицензиран за тази цел! В София има достатъчно други стадиони, на които може да се проведе това концертче, но най-добре да се проведе на закрито, тъй като на 30 септември ще вали!

Така като ти чета писанията и тебе топката те е била яко по главата. Или пиандурстваш с т.нар. спортисти по чалга клубовете и затова си им такъв фен.

Тимче, батка (ако си от варна сори) ти имаш ли си някаква идея, че изискванията към стадиона, за спектакъла Стената, са три пъти повече отколкото на УЕФА за сертифицирането за някакви 22 балъка да ритат топка. Имаш ли си и на идея за какво съоръжение говорим? Не неможе да се направи на Локото, Герена и т.н.

най- добре е утре да ги теглят домакини в първият мач и стига истерии. или ако са домакини във втория да е на 27 август- 48часа им стигат за сцената.

Да, ако се разчита на 28 и 29 , предполагам стигат за сцената, ама за съжаление, има вариант Лудогорец да играе на 28 и тогава вече няма да има време да се построи сцената и има вероятност концерта да бъде отказан.

От статията и думите на министъра не разбрах, концертът остава ли за 30 август ?

Така говори нашенският министър - нищо не му се разбира.

концерта ще бъде в сарайте на доган а министърката ще говори по микрофона

Ма какъв е по-точно проблема? Роджър Уотърс ще си пее на пистата зад вратата на гостите. Пък пичовете ще си ритат на терена. К'ъв е проблема ве, а? :)

Рядко коментирам спорта. Но в случая е добре да отбележим някой особености. 1. Българският клубен футбол отлепи от някакво дъно и тръгна на горе. 2. Този възход се лължи на т. нар. "провинциални" отбори. Главно на тези : Ботев, Литекс, Лудогорец, но и на много други тимове от малки населени неста, които с 1% от парите даване на Уефски, например, произвеждат повече таланти. 3. Възхода на футбола ни беше оредшестван с драстично намаляване на уредените мачове в първенството ни - това е пътя! 4. Треньора на националите е най-подходящия възможен човек. 5. Ясмо е че т. нат. ни грандове по един срамен начин са продавали футболните си срещи в Европа! Който не вярва ще му обясня, косвените доказателства са убийствени. 6. В България има много бедни и талантливи деца, логично е да станем спортна сила, поне по отношение производството на родни таланти. 7. Има още много какво да се работи, за да се оздравят раните, нанесени от българскиятр спорт. Убеден съм че в българският спорт има МНОГО пари, просто трябва да се работи умно и честно, както и да има малко търпение.

Много точен коментар! Поздравления за добрия анализ!!!

Нищо против "Лудогорец", НО: ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!

Проблемът не е мача или спектакъла The Wall на уОТЪРС. Въпросът е, че управляващите насрочиха прегласуване на ветото на 30 август ,без да се усетят, тогава е концертът. Затова търсят как да го провалят.

Ако беше Бойко на власт за две седмици щеше да вдигне един стадион и да го лицензира.

Абе тая нормална ли е? Да ходят в Букурещ да си играят мача, по - близо им е, тия пари дето ще ги дадат за път од софия, да ги вложат да си намерят стадион за мача. На националния ще има концерт, айде стига с това умишлено осакатяване на българския народ от към култура и изкуство. Защото хората ще бъдат на концерта, на мачлето на ритнитопковците я има 200 души, я не. ОСТАВКА за тая ЛУМПЕНА!

Добре бре хора, след такива мащабни строителства ще може ли да се оправи стадиона и тревата за месец за мачовете на националите или действат на принщи след кнцерт и потоп

Нали сме в Европа, навсякъде там подобен тип концерти се провеждат на стадионите. То всичко става с пари, вместо БФС да си харчат бюджета незнайно къде, да дадат пари и тревата да се възстанови, до мачовете на националния.

Абе, нещастници - спрете използването на "селяни" за всяко нещо, вкл. футбола. Какво означава селяни - ами именно те крепят държавата, защото само селското стопанство е печелившият сектор у нас. По-добре наричайте с обидни думи като използвате "чиновници", защото в т.нар. столица има само такива, а те нищо не творят, нищо не създават, нищо не произвеждат - а само консумират!!! Така че, хайде от сега нататък да използваме обидно прозвище "чиновници" - например, в сегашния случай, аман от чиновници във футбола. Що се отнася до делиорманското отборче, Домуса вече прекалява с претенциите си за всичко. Направил голяма грешка с инвестиция на място, където никога не е имало футбол, сега вече се разочарова, защото вижда, че няма бъдеще, но нека обърне поглед към борбата - в Делиормана това е истината.

а, що всички искат у градо...

Ми оти сички искат да ме чешат и ближат и за туй да вземат кинти. То това правят над 90 % от "интелигенцията", т.е. чиновниците в София.

Нали "великите" софийски "грандове" - Левск и ЦСКА нямат "проблемите" на "Лудогорец", т.е. на кой стадион да играят мачовете си от евротурнирите, та затова дайте да плюем по "селяните" и да им пречим общо взето с каквото можем?!?

Нека играят, но за сметка на концерта.

*но не за сметка

Роджър Уотърс, макар и уважаван от мен музикант, не може да се мери по посещаемост с групи като AC/DC, Metallica и Rammstein, които не биха могли да осъществят шоуто си на по малък стадион. Ако изместят концерта на Академик, мисля че всичко ще е перфектно.

ЗАРАДИ ГАЩНИЦИТЕ ОТ РАЗГРАД ДА СЕ ОТМЕНИ КОНЦЕРТ-ТОВА НЕ Е ИСТИНА. МНОГО БЪРЗО РЕАГИРА ТОВА СМОТАНО ПРАВИТЕЛСТВО . ДА ЖИВЕ ЧАЛГИЯТА В БГ.

Що? Стадиона да не би да е "лицензиран" да приема концерти? Концертът може да се направи и на "Армията", и на "Герена" като искат на стадион.

герена е ремонт. при подписан международен договор в рамките на ЕС не ми се мисли за кви неустойки ще се водят дела и то не в наш съд. на министърката свят ще и се извие, но нали от нашите данъци и от заема ще се платят , така, че не я мислете.

концерта се мести на локомотив или хиподрума в банкя- честито. и до двете места няма метро, нито хубави паркинги и тоалетни. в жегата ще е суперготино.

Сега трябва да се "изтропа" и културния министър, който да каже, че концерта ще се проведе на 30 август и че няма никаква драма ...

Сами си измилиха проблем и си го решиха... Браво, само не разбрах, какво пречеше да се играе в Ловеч например, там стадиона си има категория. Или дори на Лазур и там можеше без проблем. Защо беше толкова задължително да се играе на Васил Левски?

Защото има разлика в критериите за стадиони, на които може да се играе мач от Шампионска лига и мач от УЕФА.

Добре де - ами ако лудогорец не само играят на Васил левски ами и победят в Шампионската лига - не е ли по-добре още отсега да направим още една аерогара, две-три магистрали за идващите да ги гледат от цял свят, че и от съседни Галактики ? Те не са се класирали още, но ореваха, че концерта на стадиона им пречел ! Комплексарска история ... като са големи - и навън могат да играят, или не става а ?

мафия изгради, за да има слънце и за отборчетата на мутрите от изтока, големите 5 от европа ще играят плейоф с други не по-малки от тях, а мафиотските ще се надцъкват по между си или с някой от средна класа, емии това ще създаде мнооооого прозорчета за шменти капели, а колкото до домусчиев, ганчев, божков, и още мн други знайни и незнайни провидението ги чака селчовците самозабравени

Евалла на министърката реагира бързо срещу чиновническата простотия .Не прилича на реакциите на мижитурката Плевнев,който вместо интересите на народа обслужва кръгът Капитал и собствения си джоб.Човечето на Сталинка е крадец и укривател на данъци.

Аман от измислени бизнесмени и още по-измислен български футбол. Класирането на български отбор до това ниво е една чиста случайност, а този назначен милионер да вложи откраднатите пари в клубния стадион, кой го е спрял !!! ???

ако лудогорец е домакин на 28 август концерта се отменя. кво да се прави.

ми домуза ще връща парите от билетите...

Това правителство прави чудеса наистина!

Отдъхнах си ! Поздравления за министърката ! Лично щях да разбия муцуната на Борислав Михайлов ако това не се беше случило. А този дърт 69 годишен бастун да отива на майната си...стадион Локомотив

КАКВО ДА КАЖЕ , КАТО Е ФЕНКА НА ЧАЛГАТА И ПРОСТАКЕСИТЕ НА ПАЙНЕРА.

Георгиева, по-добре успокой наистина хилядите фенове на Пинк Флойд и кажи една дума за концерта.

КАКВО ДА КАЖЕ , КАТО Е ФЕНКА НА ЧАЛГАТА И ПРОСТАКЕСИТЕ НА ПАЙНЕРА.

само да не осерат нещо за концерта че ми е през .... за тия куци коне и ония мафиот домузчо!!!!!!!!!!!

не е лошо да им се падне базел или селтик , че да погледаме футбол.

бай, бай ще има хандбален резултат