Феновете на ”Левски”: Заставаме зад отбора и ще го подкрепяме

Феновете на "Левски" останаха твърдо на позицията си срещу Ивайло Петев да е наставник на клуба, независимо, че оцениха действията си като невъзпитани. "Сините" привърженици заявиха, че застават зад отбора и ще го подкрешят.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на ”Левски”: Заставаме зад отбора и ще го подкрепяме | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път съм горд и щастлив ,че не съм привърженик на Лвски!!! Не задължително да си луд,но помага!!! p.s. Не съм и от ЦСКА!!!

...ти който се представляваш за председател на някакъв "фен-клуб"??? фашизоиден!!! ако можеше да се осъзнаеш какво представляваш - ЩЕШЕ ДА СЕ ГРЪМНЕШ НА ЧАСА!!! Жалкото е обаче, че неможеш...Сега ще духаш супата от "вечния ти враг"!!! и в най-скоро време ще ви наредиме "до стената..."! Фашизоиден хуманоид наркомански...ето такива като вас мърсят българската фауна, но няма да е за дълго!!!

бАЙЛОВ, не ви знам дали сте платени, подкупени, КГБ, ЦРУ, НАСА, само знам, че сте едни дрогирани примати с ограничено до първосигналност, мислене!

Този на снимката не е ли оня със слънчевите очила, който дирижираше цялата гнусна случка с Петев?

Ако това е говорителя на ФК ЛЕВСКИ и това е мисленето му,то аз изцяло подкрепям и подържам Наско Сираков в изкзването му по телевизията тази сутрин. В противен случай отбора ще западне.

ХА ХА ХА ВСИЧКО НИ Е ЕДНО И СЪЩО!! И ПОЛИТИКА И СПОРТ И И И. ПРОСТАЦИТЕ СИ РАЗИГРАВАТ ПРОСТОТИИТЕ!!! ЦИГАНИЯ. ТО И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ТАКИВА!

Корумпирани боклуци, изпъпдете Батков и не продавайте Левски за стотинки на свинята.

Галфони

Много интересно как ще подкрепяте Левски? Но Батков е виновен като ви се връзва на простащината. А Левски - шампион- забравете!!!

Всички тези така наречени фенове са за изритване от стадиона. Гледах случая с Петев и се чудя къде бяха органите на реда. Нямаше ли охрана на тази пресконференция? Та това си беше посегателство над личността. Бутаха го, дърпаха го и го унижиха пред камерите на толкова телевизии. Аз ако съм на мястото на Петев, ще искам да се издирят тези с качулките и в съда.

...а пък аз ако бях на мястото на Петев нямаше да дам да ме докосне никой от тия поплювковци!!! А и бой да стане - хахах!!! ...още по-добре ...тъкмо тогава нямаше да им се размине на "ултрасчетата..." на станишко и на "нашата партия..."...дрогирани келеши - грешка на природата...

аман от лекета...

От какъв зор шепа шутове ще се определяте за фенове на Левски, при условие че сме милиони и много от нас не ходят на стадиона заради такива като вас. Така че от вас вместо да печели, отбора повече губи (не само морално,а и финансово). Защото Левски и в Б група да отиде ние ще го гледаме, но вас лумпените трябва да ви няма, за да можем спокойно да си водим децата и да продължат синята идея....

Действително ми "взехте думите от устата". Няма да добявям нищо, защото това, което казвате, трябва да е достатъчно, но, за съжаление, за тях вероятно няма да бъде. Такъв е "разрезът" на обществото ни - лошото е, че подобни "слоеве" започнаха да се увеличават и да се налагат над останалите, които сме принудени да си гледаме мача вкъщи (не само футболните, но и тях).

Каквато държавата каквито и управниците такива и футболните феновете палячовци и смешници .