На пресконференция заедно с Тодор Батков и Христо Йовов, говорителят на Националния фен клуб на "Левски" Димитър Байлов коментира грозната случка отпреди няколко дни.

"Изписаха се тонове мастило и се разказаха куп версии. Всякакви неща чухме – че сме платена, подкупени, КГБ, ЦРУ, НАСА. Категорично заявявам, че действията ни бяха спонтанни, а не планирани.

Човек, заявил пристрастия към Вечния враг няма място в "Левски". Това е. Нашата постъпка е меко казано, невъзпитана. ОК, но ние си понесохме упреците. Ивайло Петев се оказа в неподходящия момент на неподходящото място.

Изцяло заставаме зад отбора, ще го подкрепим. Не ние решаваме кой да е треньор и кой ще играе. Случи се само с последния треньор, но обяснихме защо. Ще помоля и бивши ръководители да спрат с медийните кампании.

Ако имат нещо да кажат, да го кажат в прав текст. Не феновете на "Левски" са виновни за положението на отбора. Според Наско Сираков е много страшно знамена с черепи и надписите по автобуса.

Много фенове са станали фенове на "Левски" заради него. Твърдо сме зад ръководството на клуба. Какво като не позволихме на един човек да стане треньор на "Левски". Не сме извършили убийство!", каза Байлов.