Героичен ”Лудогорец” отстрани ”Лацио” от ЛЕ

"Лудогорец" изигра поредния си уникален мач в Лига Европа и след инфарктно 3:3 в София успя да отстрани италианския гранд "Лацио".

Обратно в новината

Коментари - Героичен ”Лудогорец” отстрани ”Лацио” от ЛЕ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забележително е какво може да се постигне за кратко време с добър мениджмънт, интелигетно управление на вложените средства, професионализъм и патриотизъм.... на Г-н Домусчиев бизнесът му е над 90% в чужбина, но той е решил тук, в България да даде нещо за футбола.....въпреки проблемите и неимоверните усилия, ударите под кръста и злобата на хилядите знайни и незнайни джуджета и тролове....ПОКЛОН! ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И БЪЛГАРИН!

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА И СНОЩИ СЕ УВЕРИХМЕ В ТОВА ! ТРЯБВА САМО ДА СЕ СТРЕМИШ КЪМ ТЯХ !

лелееее..Валенсия..това ще бъде секс без лубриканти и без предпазни средства,дупе да му е яко на Лудогорец....

май говориш от личен опит.

Подмокри ли се обилно вече?...

българите имаме някакъв комплекс за малоценност. победили сме, победили, сега какво една седмица само затова ли ще говорим?... лудогорец от далец се виждаше, це бяха по-добри от лазио - даже доста по-добри - и бе напълно заслужено да победят. именно този комплекс за малоценност им изиграха и шега в рим. трябваше да елиминират лазио още в рим, а не в края на мацха в софя да се мъцат. сега идва валенця. няма какво да се стряскат.

Браво на Лудогорец,обаче,г-н Домусчиев не правете повече така,в Разград имате фенове от дядо до внуче,за малките е купон,обаче за дядото снощният мач е убийствен

ВАЛЕНСИЯ ДА НИ ЧАКА ИДВАМЕЕЕЕЕЕ

чака ви Валенсия,тоя път ще поемете 3-4 гола на МЕСТАЯ...

И всички роми, турци и помаци ще сте щастливи нали?

Бе те може и да отнесат няколко гола, но ти по колко голи пранги поемаш на нощ, амбреаж недоклатен

Честита победа на всички Българи ! Да плюеш Български клуб , само защото си привърженик на друг , е абсолютно малоумно : ) Що за кретени от малцинствата са попъзели форума ? Жалки сте ! Българи-юнаци : )))

Жабарете на колене!!!!!!!!!!! ЕГАСИИИ КЕФАААААА!!!!!!!!!!!

залудо гони и ритаи, залудо не стои. луди та им лесно.

порадваме просто, че нямаме много поводи за радост от българския футбол на международната сцена. Лудогорец игра много добре и аз за пореден път съм изумен тия как не се изморяват на 50-ата мин., като някои "звезди" от близкото минало!

истината е, че 99% от отборите в Европа биха се предали ако италиански отбор им поведе 2:0. Само този факт показва колко големи са Лудогорец.

Вероятно гледаш футбол от година-две/от създаването на проекта Лудогорец/.Най-лудите отбрати са винаги с участието на жабари-в Истанбул Милан-Ливърпул от 3-0 до 3-3,Депортиво-Милан 1-4 и после 4-0

голем им е късмета на Лудогорец,нищо друго....

ТОЗИ ИЗКУСТВЕН ОТБОР Е СЪЗДАДЕН ОТ ДОМУСЧИЕВ ЗА ДА ПЕРЕ ПАРИ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА КАПТАГОН.

НЕ Е КАТО В ОБОРА УЕФСКИ, КЪДЕТО ПРОИЗВЕЖДАТ НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН БИО ТОР.

Те ако перяха пари нямаше да се пънат в турнира а само щяха да купуват за нереално високи суми и да продават на безценица или направо "освобождават" същите "футболисти" като мустакатата балканска превъзходна свиня на Уефски

Жалки български мизерници!

Лудогорец си пишат историята,но конкретно снощи беха трагедия според стандартите на тяхната игра-Лацио вкара за 10 секунди,после час Лудогорец не пипнаха топката,0-2 и мача свърши.Рикушет,безумие на Маркети и 2-2,после за 5 минути и мушнаха третия гол и почнаха некви смени Мантули,Платинита,сипане и луд късмет за третия гол.Тоя малкия циганин дето бил голяма звезда Луму е пълен нещастник,Мисиджана беше муха без глава,Марселиньо е свършил курса,Мишето Александров умря от страх,Безяк му скриха топката,а Златински и Ешпиньо ги разчекнаха в средата,бековете Кайцара и Минев гледаха мача без билет,а Моциту и Мантула само дето не взеха автограф на Клозе.Владко вратарчето само през ушите не му я вкараха.Луд,луд късмет ги покри,да построят паметник на Маркети до тоя на Везалов.

Лудогорец ако имаха луд късмет щяха предния мач да го вземат с 4-5 на нула. Хайде помисли кога за последно си гледал треньор на европейски отбор да крещи като обезумял по играчите си в мач срещу българи.

Гоше,поради каква причина за играч на мача в Рим беше обявен вратаря Стоянов,защото щяха да бият с 4-5 на нула Лудогорец ли

Тука е пълно със помаци които ги е яд и плюят върху победата на един български отбор.

Тоя "балон с лайна" Лудогорец много ми е противен, поради 2 причини. Първо че купуват играчи на килограм при това не Българи и си перат парите , вече стана модерно да купиш някой за 300 000 и да го продадеш три пъти по скъпо направиха го тоя футбол бизнес а не игра и то не само в БГ ами навсякъде в по света. И второто е че това толкова усърдно купуване на чужденци с цел да се изкара печалба за кратко време съсипва Българския футбол , вместо да се създадат школи да се развива спорта , да се търси и да се стимулират децата на България те гледат как пари да изкарат за най-малко време и за това в България изоставаме на светлинни години от Световния и Европейски футбол!!!! До къде стигнахме да се радваме че играем в ЛЕ , да се радваме че бием Лацио , жалка картинка. А къде са Реал МАдрид , Барселона, Милан , Ювентус , БМ и т.н. /грандовете на Стария континент/ . Къде са мачовете на НАционалния отбор на Европейското и Световното първенство, Къде са победите ни срещу Аржентина , Германия , Мексико които имахме през годините , няма ги !!!! И трябва с ръка на сърце да си признаем че в България футбола за последните години изостава прекалено много и ни се налага да се радваме на измъчени класирания и драми до последната минута на такива мачове като с Лацио. Понеже няма как един чужденец да разбере каква е историята и традициите на един клуб , така както го разбират юношите на една школа от самия клуб!!!

Смешник, на килограм купуват столичните "грандове" и това е видно, когато се излагат в Европа! Явно в "Лудогорец" чужденците притежават някакви качества! Тепърва школата им ще започне да бълва таланти, защото скоро създадена! Не си спомням през последните 20 г. т.н. "грандове" да са отстранявали тимове от ранга на Лацио. Но за сметка на това са отчели доста "достойни" представяния с меко казано ... срамни резултати!

Столичните грандове са били на полуфинали и 1/4 финали,дори белите пеперудки от Славия имат 1/2 на КНК,а буферите също са били на 1/8 финал,през Левски и ЦСКА са минали 99,99 процента от всички известни български футболисти.Лудогорец не са създали и 1 играч от Разград поне с 1 мач в А група.Формата е временна,класата вечна.

Ей ,сигурно снощи не си спал от яд! Това,което пишеш се отнася за твоето жалко отборче, а Лудогорец купуват играчи и ще ги продават тройно,защото играят в Европа добре;Лудогорец има добра школа и много скоро техни юноши ще заиграят в мъжкия отбор.Тези неща няма как да ги знаеш,когато мразиш някого.Споко,пий си хапченцата както те съветва психиатъра!

Лудогорец са в "А"група от няколко сезона, и не мисля, че точно те имат вина за състоянието на шампионата ни.

Школа за наши футболисти - това виц ли е. И, после да ходим да ги черпим по една голяма водка или "виски" в комплект с кубинска пура в някоя чалгатека, че така живеят пълноценно и здравословно нашите спортисти!

Лудогорец дължи всичко на мощната подкрепа на нас левскарите, които бяхме на стадиона, за да видим малко добър футбол! Момчета с вас сме! Само Лудогорец!

Ейййй, добре, че бяхте вие, иначе нямаше да изравнят. На вас разчитат всички. Дерзайте ...

Вас Левскарите ви видях побратимени с агитката на Лацио, викайки не знам на кого "Турци сте !!"

Става по трудно след десетия в Италия идва осмия в Испания :D

Погледни статистиката - в последните 6 шампионатни мача Валенсия няма загуба,и е на 2-ро място по този показател,след Реал Мадрид.Биха Барса като гости,така че те са малко по-друга бира.Но въпреки това Лудогорец има своите шансове-с дух като вчера и малко късмет-защо пък не.....-

Бравос, ще кажа аз! Снощи гледахме Лацио в София. Следва Валенсия. Надявам се да Лудогорец да продължат, за да дойде още някой голям европейски отбор тук. По телевизията е едно, но на стадиона е съвсем друго. А когато и българския отбор бие, тогава радостта е още по-голяма. Успех на Лудогорец и дано стигнат до края!

Ще кажа няколко неща за мача: 1. Луд мач на Велик Лудогорец! 2. Коректна игра и на двата отбора - нямаше грубости и провокации. 3. Отлични съдии. 4. Прекрасна игра на Лудогорец, несломим дух и... късмета идва при силните :) 4. Този мач ще се помни дълго!!! УСПЕХ НА ЛУДОГОРЕЦ И НОВИ ПОБЕДИ!

Забрави публиката от която не се чуваха к..ове, майки, лели и бомби.

така играят големите отбори, малко положения, но реализирани. Просто чакат удобния момент.

е сега трениорите големитеда си помислуят кого да вземат в нацзионалят отбор!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от разград не знам там имат 1-2 бели другота мангусти и негърчета

По принцип не съм футболен запалянко и не гледам мачове, но снощния мач го гледах с интерес. Толкова яко напрежение имаше в тази среща, браво на нашите момчета, истински бойци са и им пожелавам много успехи защото са сърцати и гонят успехи.

голямо браво за тези момцета,успех и занапред ето така се играе наван - за победа до последна секунда. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Успехът е безспорен , но нека отдадат заслуженото и на некадърният италиански вратар, който опропасти добрата игра на съотборниците си !

болни , жалки , смешни драскачи , не разбирате ли , че става въпрос за БЪЛГАРИЯ . НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ , ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВАС , ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА , ЗА БЪДЕЩЕТО . НО ТВЪРДАТА ЗЕМЯ , ДЪНОТО ПРИБЛИЖАВА .

Браво момчета!!! Вие доказахте, че в тези трудни времена за България можем да се обединим! Гордеем се с вас, доставихте ни огромна радост! Успех в предстоящите мачове!!!

Абе вие българи ли сте или какво?! Един български отбор игра добре , събра цял стадион , играта беше динамична , може и да не е била отлична , но завърши с желаната ПОБЕДА. Всички трябва да се радваме , но нали сме българи , все ще има и предатели. Жалко!

Разбра се, защо Лудогорец бият....в Разград нямало Син Сити и и к.рвите били по-малко...и от нямане какво да правят футболистите тренирали :)

Бият щото имат пари и не си разпродават отбора след всеки шампионат. Работят като футболен клуб, а не като перачница на пари.

Вижте колеги, левскари, цесекари нема значение, хубаво е че хората подкрепят отбора. Ако не е от патриотизъм бъдете сигурни то е щот им се гледа европейски футбол на живо, с българско участие :)

Лудогорец трябва да ги поздравим за волята за победа, Лошото за тяха е, че фактите са, че имаха 3 удара в рамките на вратата от които два вратарски гола и един щастлив рикошет. Отново слабичък мач, а Лацио са пълни смешници. Безобразно слаби мачове срещу Разград, имат изиграно свястно само едно полувреме, вчера първото. Коментатора снощи избълва толкова глупости, че се чудя да не би да е на щат в Лудогорец. Да пожелаем успех на лудогорец за напред, не само зарди труда и желанието им за игра, но и за да могат пак 20 000 комплексирани люде незнаещи къде се намира Разград да си оправят настроението за два часа на стадиона.

Оставете Нане и Вуте-вците - радвайте се на играта и на постигнатото от Лудогорец! Успехите са малко, а за провалите основна причина са лансирането на разни отбори в шампионата.

Чудесно, че спечелихме! Макар че Лацио е средняк ... Средняк, но италиански! Италиански, но средняк ...

Средняк, ама със 125 милиона евро бюджет.

Лацио беше съвършено друг. Страхотно нападение, но защитата бе със степен по слаба. Лудогорец противопостави колективен невероятен дух (липсваха индивидуални изяви) и борбеност. Вратарите и на двата отбора бяха под нивото си. Особено на Лудогорец. Владислав Стоянов, направи при първия гол, елементарна грешка - можеше да избута топката надясно, извън полето, а той се опита да я лови. Не се подчертава, но Лудогорец направи и греда, което си беше чист късмет за Лацио. Не си мислете, че Лацио е по-слаб от Валенсия. Така, че....кой кого, ще видим! Браво, момчета!

домусчиев министър председател-само тои успя да обедини народа а и показа че с каквото се захване го прави че аман от мишоци в парламента

Като гледам каква злоба се излива по Лудогорец от говедата силно си мисля, че на инат ще вземат да стигнат финал само за да ги дразнят :)

Е то по твоята логика Левски трябваше да спечелят Шампионската лига-ония розовите правиха заря при всеки гол на Барса и Челси на Васил Левски,червена България беше цяла година с боксова ръкавица в задния двор от злоба.

Ми не са успели...ама тези може и да успеят :)

Един въпрос имам. УЕФСКИ докъде стигна у европейките шампионати?

До четвърт финали. Лудогорец са на една победа от изравняване на успеха.

dimitarpeshev73@abv.bg

Кога е било това?

Говедата ли, чувал съм че пресушили река Иркут в азия.

Браво на момчетата от "Луядогорец"! Показаха на всички отбори у нас как се печели с дух, сърце и класа разбира се над един от най-титолуваните отбори от Италия! А не да излизат, като предварително обречени с мисълта за "достойно" представяне, като някои други наши "грандове"! И казвам това, като привърженик на ЦСКА! Успех в сладващия кръг и по-нантатък...

Абсолютно късметлииски резултата! Съдията също беше наш човек! Много интересно беше скандирането "българи-юнаци", защото на терена имаше трима полеви играчи българи и те бяха най-смотаните!

Тъпак 6 национала са извикани от Лудогорец!

Кравешки рев и смрад на обор се носи у форумчето. Защо сте толкова злобни бе? Защото никога не сте събирали толкова зрители по трибуните ли? Да не са луди хората та да ви гледат КРАВЕШКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ АЙДЕ КОГА Е СЛЕДВАЩИЯ МАЧ ЛЕВСКИ-ЛУДОГОРЕЦ да ви поръбат отворите за пореден път

Защо, бе свиньо тъпа наричаш реалистите злобни? Браво на Лудогорец, но а да еси затваряме очите пред реалността, а тя е, че късмета покри Лудогорци.

dimitarpeshev73@abv.bg

Мууууууууу Яааа една умна крава смръдлива

dimitarpeshev73@abv.bg

Да ви хванат пак и да ви разцепат, за пореден десети път

в тоя мач се видяха няколко неща- че Лудогорец са пълни нещастници и само лудия късмет ги спаси,че Лудогорец нямат никаква защита ,а вратарят Стоянов трябва да си сложи мрежичка между краката, че Лудогорец ще влязат в Гинес с получения гол в 20 секунда, че треньорът на Лацио проигра спечелен мач с изваждането на Кандрева, че брутално тъпи противникови вратари играят за Лудогорец не за първи път/вратарят на ПСВ също игра за Лудогорец/,че този късмет няма да стигне на Лудогорец в следващия кръг/всеки късмет има край/,че в печеливш отбор смени не се правят/разбрали бе треньоре на Лацио?/,че Лудогорец не са силни,а просто срещат лигави и несериозни отбори...това е.

Само Кандрева струва колкото половината "А" група!? Не знам дали осъзнаваш "Лудогорец" какъв отбор са отстранили?

отстраниха го след като смениха Кандрева,с него нямаше да го отстранят...

комплексар с клюмнало маркуче :)

Хейт хейт напъни се че можеш да се пръснеш злобата голямо нещо. С късмет се стигало до 1/8 финал ти си бил голям смешник бе.

е това,което направи вратарят на Лацио ако не е късмет....

На момчетата от "Лудогорец"Ібраво,да сте живи издрави ,за да ни радвате истински! На всички истински българи-честито!Вижда се ,че като сме обединени можем да сътворим чудеса! На плюещите-да го духате под вода!

Да им е честита победата! Отдавна не бях гледал такъв обрат. Добре, че не е националния отбор с дискотечните мъпети, че още при 0:2 бяха бегали!

Лациото осраха положението ама трябва да се каже че и мамунките и циганчетата (дето не са българи юнаци) се мъчиха и направиха нещо

от "разпни го" до "осанна". Инфарктен мач, но със щастлив край. знаете ли защо ? Защото успеха идва при силните духом. Съдбата подложи Лудогорец на изпитание - изиграха може би най-слабия си мач досега, взе им всичко още в 33-тата секунда. Но те не се отказаха, поискаха победата, не спряха да я търсят до края и... съдбата ги възнагради !!! Заслужиха го ! А, на "хейтърите" тук ще кажа: Никога не забравяйте, че най-напред сте БЪЛГАРИ. Поучете се от тези 30000 БЪЛГАРИ напълнили стадиона !!! Съдбата възнагради и тях !! Защото ако не се сещаме винаги, че сме Българи ще погинем като нация !!!

дОБРЕЧЕ НАВРЕМЕТО НАТРУПАХМЕ ПОЛИТИЧЕСКИ КАПИТАЛ КАТО ОТРОВИХМЕ НЕ ЕДНА ОТ ДЕСКИТЕ НА МАРА, ЩОТО ОТ КЪДЕТО Е ЖЕНАТА, ОТ ТАМ Е И РОДАТА, КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА.

ЛОМСКИТЕ ЦИГАНЕ И НАЕМНИЦИТЕ НА: ДЕСА И ДОМУСЧИЕВ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЛАЦИО. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА НИ ОТ ТЪПИ СЕЛСКИ ПРОСТАЧКИ И НЕУСПЕЛИ КМЕТОВЕ И ОБЩИНАРИ.

какво бихте казали,ако любослав пенев използва отбора на "лудогорец" за национален отбор ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми то циганета бол у булгария тъй че няма да бие на око

Не става! В тоя отбор има само 3-4 българчета другото са черни европейци!

селяни,да им вкарат гол в 33 секунда,къде сте тръгнали бе,ше ви разпорят следващия кръг,не останаха вече такива каръшки отбори като Лацио да си вкарват автоголове с тъпите си вратари..

Сигурен съм,че ако сега си погледнеш между краката ще видиш 4 топки/мъди/. Това би обяснило донякъде злобното ти мислене...