Маестрото Федерер не даде шанс на Гришо в Базел

Григор Димитров претърпя поражение от Роджър Федерер в Базел за втори пореден сезон.

Обратно в новината

Коментари - Маестрото Федерер не даде шанс на Гришо в Базел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

n

Добре, в момента е на единадесета позиция - това колко много променя нещата???

Народопсихологията в България ,за съжаление,не може да си обясни много неща ,в т.ч и съществуването на такива драскачи като теб!

Григор също има победа над Джокович

TIREX

Тогава Ноле доигра мача с пукната китка..на 23 г хасковския има 1 победа над стойностен Спортист...

Абе то и Надал нещо не е наред сега. Уж това ще му е последен мач за сезона. Явно контузийка някаква.

Това което видях особенно първия сет бе невероятно, Григор не издържа психически инак бе взел почти сета, Федерер е в страхотна серия в момента , игра пред собственна публика, логично победи, Григор игра много добре , не е нужно да се гледа негативно, не след дълго той ще бъде между първите трима, нека му пожелаем УСПЕХ !

Да. Първия сет Григор даде 150% от това което може...и падна. Това е лошото. Няма повече резерви.

Каква химия зоби тоя Федерер на 33 години, ама беше много по-бърз от нашия, просто хвърчеше по полето - отпред на мрежата, отзад на линията, не спираше. И въпреки, че не е висок, прави страшен сервиз с отскок. Нашият въобще не му издържа на темпото и издъхна.

Играта беше съвсем равностойна в първия сет. Григор се подхлъзна и падна доста лошо в края на първия сет, удари си лошо ръката и това му коства сигурно мача. Хубав мач, много силна игра и на двамата и много малко грешки от Григор този път. Така трябва, Григор има нужда от повече мачове с топ 4 играчи и ще го видим скоро да ги побеждава. Голяма разлика от предишния мач преди една година! Надал падна пак от тинейджър, виждаме, че няма непобедими идоли... ще дойде времето и на Григор.

Въпрос на тренировка, защо всичко да е химия? Федерер е тренирал яко в последните 15-20 години, така, че ...

лапа,лапа и не се изморява нашия

Браво на ГД, пак си уреди мач с най-добрия. Дори е имал шанс да му вземе сет. Скоро той ще бъде мерилото за майстоство.

Стигнахме почетно второ място, а швейцареца капиталист беше едва предпоследен.

много дрънкате. ами федерер е! аз мисля че е достоино за григор да играе срещу идола си. идол-значи не случаино му е такъв. изобщо не става дума вярвал ли е,не е ли за победа над федерер.много е наясно в съзнанието си григор кои стои насреща му. много лаладжии нещо,а вие на 2з-2чг.какво правихте? сигурна съм че има и изклучения м/у вас с успехи на тази възраст,но към останалите: хаиде малко по-деликатно и не така плюещи. всеки си следва неговият собствен житеиски и професионален път. григор, продъляваи напред! мобилизация и пак мобилизация.

Алооо лаладжията. Много дрънкаш нещо.

Ограмотили сме се, а някои не са успели.

Гришо прибираи такъмите и се връщай в Аасково. Имаш пари ще живееш като баровец. Кариерата ти свърши

Aми да не би някой да се е съмнявал, че хасковското дърво ще направи нещо запомнящо се в този мач?! Че ще стигне по-далеч от втори кръг?! Та той самият не вярваше, че ще бие Федерер, който самият е далеч от най-силните си години и скоро ще се пенсионира.. Та този бастун Димитров, който вече забрави да говори на български, не може да се справи и с играчи в пред-пенсионна възраст, а вие очаквате гръмки победи!! Фишека му изгърмя вече - стигна до ТОП 10 и сега е време за гръмко сгромолясване и падение.. От тук нататък очаквайте само едно от циганина - ще пада всеки мач, но винаги ще се бори за НАЙ-ЦИРКАДЖИИСКИ удар в турнира, в който играе (форхенд м/у краката; забивка с гръб към мрежата; летящ плонж и удар, докато прелита над топката; салто мортале и удар, докато е с главата надолу и пр.). Това му е нивото на Гришката ... Дано поне си припомни от къде произлиза :)

Отдъхна ли си, след като се изсра разбирачо? Ти колко си постигнал от това, което Григор е направил? 1/3, 1/100, 1/1000, нищо? Постигни поне една стотна от това, па тогава коментирай. Нали знаеш, кои са критиците на писателите - неуспелите писатели. Ходи пийни едно валерианче, може и да ти олекне...

егати хеитуара....

МНОГО СИ ТЪП!!! ПОГЛЕДНИ СТАТИСТИКАТА НА ФЕДЕРЕР ЗА ГОДИНАТА. ВТОРИ В В РАНКИНГА В МОМЕНТА. МИНАЛАТА СЕДМИЦА РАЗМАЗА ДЖОКЕРА. ЕГАТИ ПЕНСИОНЕРА. ПЕНСИОНЕР СИ ТИ. ФЕДЕРЕР Е УНИКАЛЕН, А ГРИГОР Е ЕДИН ОТ МОНГО ДОБРИТЕ. ТОВА Е.

вярно един от много добрите...след 10-то място и никога няма да е повече. Нямаше нито 1 компонент в играта в който да е равностоен на дядя Фед... нито психика, нито удари, нито тактика, даже и физически е по-зле...Май само по каунско самочувствие го бие...И като се има предвид че Фед му изкарва парите /реклами/ т.е. беше милостив да не засрамва инвестицията си много...Бил талант...Какъв талант може да е 1 каун ?1 Да бере пъпеши на полето до Аскуу или сливата на Маша ? Таланти са както казах вчера Чорич, Зверев, Киргиоз, Козлов, а Гришо да почва да се бръсне по-често, че Маша да е доволна от Френският шампионат иначе алтернативата са пъпешите...

Мила и злобна душица. Давиш ли се в собствената си посредственост и завист. Григор вече е голям тенисист, въпреки такива като теб. Със здраве....

Боби , докато има такива жалки същества като теб, България никога няма да се оправи!

тъпак като идиот как може да се намери такъв

Бъдете реалисти, ако се погледне графиката на Григор по години (2009-2014) се забелязва че в края на всеки сезон има непрекъснато покачване. Стигна до топ 8. Тук вече ще има приливи и отливи. Вижте Мъри, Ферер, южни.... Има нещо, което обаче никой не пише. Новият му тренер Рашийд (Мистър фитнес му викат) го подготвя повече физически за Гранд шлемовете. За топ 5 ще трябват други неща...

n

Григор Димитров е в топ 10, колко от вас критикуващите е в топ 10 в това, което върши?

А ти къде си?

TIREX

никой от пишещите тук няма претенции да се състезава с хасковския бастун ,който играе и прави всичко само з а $ ,тук в дописката не пише: Кауна от хасково е бил фурмец 1,2,3 //59990 Та да вадите сравнения..като нямате доводи винаги едно и съща: Ами ти къде си..когато станеш 10 тогава приказвай...значи зада изкажеш мнение трябва да си в топ 3 на всичко ,което критикуваш????

И двамата говорите глупости. Гришо класически за него има слаб край на сезона. Този сезон обаче играе много по-зряло. Има още да се развива за да видим максимума от него. Че Федерер го надигра - надигра го, но има ли някой който Федерер не е надигравал?

но има ли някой който Федерер не е надигравал? не е надиграл наш боко боков

Поредният Валери Божинов. От уимбълдън насам е пълно разочарование. И от топ 10 отпадна. Кариерата му май върви към залез.

сори бейби,а ма за нищо не ставаш ... а аз докато се пенсионирам Чорич ще те изпревари. Приятелски съвет: по малко приказвай и повече тичай за да увеличиш шансовете за успех.

Е недей така, я виж какви удари между краката прави момчето... ;)

така е спечели турнира за Маша :;-), а той е от категория Всички мъже 5000...Виж при тенис турнирите от по-ниска категория не го бива много, но карай...Успех за Машенският турнир и през 2015 ! И да внимава с ударите с гръб към мрежата да не го изненада някой...

Е недей така, я виж какви удари между краката прави момичето