”Севиля” написа история след нов триумф в ЛЕ

"Севиля" спечели за втори пореден и общо четвърти път турнира Лига Европа, след като испанският футболен клуб победи драматично с 3:2 украинския "Днипро".

Обратно в новината

Коментари - ”Севиля” написа история след нов триумф в ЛЕ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак пък написал историята, абе това е един тъп мач, след обяд никой няма да си спомня кой играл, кой бил.

Ба си тъпите парчета в тоя форум. Не може човек спокойно да прочете отзивите за мача.

Kъм ''аз''. пич излагаш ни антикомунистите. Kогато плюеш срещу комунистите проверяваи информацията предварително, защото всеки гаф се обръща срещу критикуващите. Tова се отнася и за комунистите когато плюят по нас - антикомунистите. B тази борба трябва да се влага ум а не емоции.

Всъщност деленето на комунисти и антикомунисти сред "раята" е една от основните причини да сме на това дередже, докато на тия дето лапат баницата изобщо не им пука какви са, стига да има лапачка. Останалото е просто театър.

A бе пич, днипро е украински, а не руски отбор. но въпреки всичко, прави му чест как добре игра.

В НПО-то са забравили да го инструктират ... сега как ще си получи грантовете?

Айдее, комунетата какво стана бе? Паднахте, а? Еми нормално, след като цял мач един нормлен гол не можехте да вкарате... Вие си мислехте, че в Европа е като в СССР ли? Мислехте си, че и тук всеки ще ви подпира по всякакъв начин само и само да сте номер 1? Да бе... Европа драги червенушки е едно място, пълно с демокрация, това вие може и да не можете да го разберете обаче! Та, честита ви загуба русофили! Гответе се, най-доброто предстои, хаахаха.

ей аз,ти таман ли си или...?

neXus

Каква демокрация, ти наред ли си в главата? По-скоро гейокрация, а самият Гейсъюз си е една огромна машина за пране на пари, която ползва бедните държави като кофа за боклук. Човек трябва да е много глупав, за да не го забележи!

Счупил си тъпомера. Толкова глупост и тъпотия в един човек, не се среща всеки ден.

Добре де, как от един хубав интересен мач пак го докарахаме до политика?

Моето момче, всичко е политика на тоя свят! Ако си мислиш друго, значи просто живееш някъде около 17 век! В днешно време няма нещо, което да не е политика и пари. Останалото са глупости и който ти говори за нещо друго, значи просто не е в час! Живеем в един свят в който управляват богатите, нали Домусе? Тук вече няма значение колко хубав мач си гледал или пък не си. Има значение да се докопаш до властта и да гепиш големите пари. Всичко друго е фалш и измама. Тъй, че то няма и до какво друго да го докараме освен политика. Мене ми писна от някви новини за наука, изобретения и т.н. Какво значение имат те, ако политиката ни не е наред, а тя не е!