Стан Вавринка отне мечтата на Новак Джокович

Швейцарецът Стан Вавринка спечели Откритото първенство на Франция, втори турнир от Големия шлем за годината.

Обратно в новината

Коментари - Стан Вавринка отне мечтата на Новак Джокович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо организаторите допуснаха Джокович да играе три поредни дни? Беше редно да има поне един ден почивка. Докович пак можеше да загуби, но така остава усещане за гаф и за нещо нечесто.

Какъв гаф те гони? Правилата на турнира са ясни още от началото му. Джокович се направи на умрял, след като загуби третия сет, само за да прекрати мача с Мъри, защото му беше ясно, че ако го доиграе без отлагане, ще гледа финала през крив макарон. Друг е въпросът, че Мъри явно не е особено умен и му се върза да иска прекратяване.

ТРЕНЬОРЪТ МАГНУС НОРМАН !! ГРИГОР СЪЩО БЕШЕ ТАМ , НО .... БЕШЕ ИЗГОНЕН ЗАНЕСПАЗВАНЕ НА РЕЖИМА

Новак е найдобрият тенесист в света. Съжалявам, че тази титла от тъпия Ролан Гарос все му се изплъзва.Може би е и въпрос на психика. И все пак:ДЖОКОВИЧ Е НАЙ-НАЙ ДОБРИЯТ.ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ ТИТЛИ

Джокович продава финали! На коя заложна къща? 2 милиона стигат!

Проблемът на Джокович беше, че срещна Надал на много ранен етап от турнира. Явно стратегията му беше, че като го победи, турнирът е спечелен. И приемането на "присадките" беше насочено към най-ефективното им действие в този мач. След което в мача с Мъри, с конвенционалното гориво, само късметът с прекратяването в първия ден го спаси, а с Вавринка, към края, мощността съвсем падна. Що му трябваше са се зоби за мача с Надал, който е в най-трагичната форма в кариерата си, не разбрах.

... 24 часа след мача с мъри... явно го има и фактора умора!

Стан,всеки който е следил турнира, едва ли е изненадан от победата!!!Пречупи и Федерер и Цонга и заслужено ликуваше на финала, показа не само мощ а класа, ясно е че момчето влага всичко в тениса а не в нещо друго.......

Еее, че не ми я дадат на мене тая купа, да я върна за старо желязо.

Не казвай без време, че си във формата на живота си - на лошо е.

... дилемата да бие надал, но да не стане шампион... явно които отcтрани надал от ролан гарос губи мача за титлата...

А нашият мухльо къде е в цялата работа? Държи Маша за шлифера!

Не е зле, де тоя късмет.

Два пъти е бил Вавринка! Няма "психика" нашто момче и трньора му е за смяна!!!

TIREX

Мухлека захлеби от залози срещу себе си..0:6 0:6 0:6 0:6 0:6 0:6 коефициент >200 да не вземе гейм в решителен сет при букмекърско предимство за мошеника. А Ноле е велик!

Циганските номера не помогнаха на балканския тарикат.

Пак ли? Несъм гледал мача..

невероятен Стан Вавринка!Победи големия Джокович с изключителна мощ на ударите и разнообразие в постоянно променяните в хода на срещата, тактически схеми!Неща, с които обикновено побеждава Джокович!На Джокович не достигна мощ и повечко енергия срещу Стан!Когато ти свършат силите, повтаряй си за запазване на концентрацията, колкото си искаш!?Мускулите просто не слушат и не изпълняват нещата така , както ти се иска!?

Я, този път май сръбската мафия не е купила мача на Джокера.

маи, напротив... заложени са пари за загуба... какъв е бил коефициента, някои знае ли?

Този път Вавринка ги прегази всичките.