България стартира безмилостно Евроволей 2015

Българският национален тим по волейбол стартира безмилостно Евроволей 2015, на което сме съвместни домакини с Италия.

Обратно в новината

Коментари - България стартира безмилостно Евроволей 2015 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво снощи мен и всички които са гледали на живо или по телевизията мача ни направихте огромно удоволствие ..КАЖЕТЕ МОЛЯ ПО ОКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА БЪЛГАРИЯ - ЧЕХИЯ

България - Чехия по БНТ и БНТ ХД от 20:30 часа. А сега дават Холандия - Германия от нашата група но само по БНТ ХД. По принцип двубоите са от 17:30 и 20:30. Тези от 17:30 само по БНТ ХД, а тия от 20:30 когато играем ние, и по двете БНТ и БНТ ХД.

На пастет, на пастет! Размазване! Благодаря Ви момчета! Дано само както винаги да не изиграете само един силен мач!

БРАВО!!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХ. ДАНО ТОВА Е НАЧАЛО НА ПОДИМ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ.

Бива ли такова нещо бе момчета?! Така да огорчите фрау Меркел! Сега ще гледате Шенген през крив макарон.

Спорта няма и не трябва да има нищо общо с политиката!

Тук някои не разбират от майтап.

Е че сложи някаква емотиконка че да разберем че е майтап! :)) Иначе Меркел се интересува най много от футбол, после от Формула1.... Тази неделя има състезание в Русия. Доста германци има във Ф1, че и собствен отбор си имат..

Организацията на първенството доста ни куца. Говоря за видео повторенията. Видя се и в мача Холандия-Чехия и в нашия с Германия. Video challenge ни не работеше.... някой път не се показваше повторението при оспорване на точка. А друг път когато имахме късме да се показваше видеото нямаше пък надпис TOUCH в зелено или в червено, или какъвно и да е надпис с обяснение, както трябва да се показва и както се показваше на световната лига в Бразилия. Въобще само картина без разяснение, ако въобще има и картина. Доста слаба огранизация... и това в София.

пп. ако имахме още 2 зали като тази в София, сега нямаше да делим първенството с Италия а щяхме да го приемем цялото. Но ни липсват още 2 големи зали. Разбира се не в София, а в други наши градове трябва да се построят. Примерно във Пловдив и в старата столица Велико Търново да се построят. И с 4 зали в София, Варна, Пловдив и Велико Търново, отговарящи на изискванията за брой места и др. ще може да посрещаме всяко първенство дори и световно, самостоятелно!

Сега намерих сайта на европейскотоlink/-----сайта е направен на български,английски и и италиянски. BG EN IT. Там видях регламента....ако искаме да играем финал ще трябва да минем през Полша на полуфинала. Това ни е мача. Четвъртфинала ще е лесен.

Що злорадствате? Никак ли не ви беше жал за германците? Как гледаха тъжно горките... Хахахахаха Баси готиния мач. Браво момчета!!!!

Браво! Успех утре!

Браво на момчетата! По-силен техен мач не съм гледал от години. Буквално смазаха германците. Само така, лъвове!

А представи си ако бяхме и с Матей Казийски в състава?! Белгийския треньор на Германия сигурно щеше да откачи....отбора му нямаше да стиге и до 15 точки!

А сега си представи и Цецо Соколов ако беше там. Тогава какво щеше да е...