”Левски” завърши 2:2 в юбилейния си мач (снимки)

"Левски" завърши наравно 2:2 с шведския "Юргорден" в юбилейния за "сините" мач, които отбелязаха 50 години от първото си участие в европейските клубни турнири.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” завърши 2:2 в юбилейния си мач (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоооу , дзурлите , много грухтите , май много завиждате ! Ставайте от ЛЕВСКИ за да ви се вдигне самочувствието ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

neXus

Само Кенефски! Урааааааа! Това за зурлите си го отнеси за себе си!

От 16 коментара, 12 от розовите! Благодаря Ви, прасенца! Друго си е да коментираш отбор с история! Защото Вие вече нямате такава! Край! Свърши се! Вече Ви няяяямааааа!

Най-добре е да направиш справка откога ЦСКА играе в евротурнирите. Не е зле да обърнеш внимание и докъде са достигали в историята на тези турнири....

Прасенцата направиха 2:2 току-що. А историята на така омразния ви отбор ще я стигнете, когато цъфнат налъмите. Смешни говеда....

Има ли някой трезвомислещ,който да е мислил,че мача ще завърши по друг начин.Все пак шведите са уважили юбилея на Левски,но само до равен резултат.

след още 50г. може и да бият в европа....

Лапай и бегай в кочината на топло!

ДО ТОМИ-САМО,ЩЕ ДОПЪЛНЯ:ТЕ СА И АЗИАТСКИ ИДИОТИ!!!

Поредния безсмислен уреден мач на подуенските цървули!

Юргорден е един от първите западни отбори с които се среща ЦСКА при турне в Западна Европа през 50-те години на миналия век тогава ЦСКА победи н Стокхолм С 5:0 и им събра очите.

Обичам ги тези бледосини 50-годишни евроидиоти и знаете ли защо - защото на техния фон ЦСКА изглежда и е много,ама много велик отбор!

Какъв е смисълът от безсмисленни мачове ?

И аз се чудя , защо съществува такава измислена В група ??? Не може ли просто да се събираме в квартала всяка неделя , джиткаме на малки вратички и си пием по каса бира ! :-)

Късметлийско равенство. Първия гол е само заради рикошет. А втория ми изглежда засада по новите правила. Топката едва прехвърли човек в засада, който влиаеше на избора на вратаря за позиция. Поне ми изглежда на гледано видео в засада. Ако е имало човек настрани, не съм го видял.

Цeцка вкарва по 8 голи всеки мач.

Dа вкарва...на отбори като Cтърчи пишка, пазарджишко.

Лефски бяха смешни през целия мач!Шведите очевадно им дадоха нарочно два гола,да не ги бият позорно на празника им!

Пеше , смешен си , верно е.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !